Obnoviť stránku

BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HIC 64404 T

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HIC 64404 T

Bez rúry a varnej dosky sa žiadna kuchyňa nezaobíde. S tými správnymi spotrebičmi pre vás bude varenie koníčkom, nie povinnosťou. Vstavaná rúra BEKO BIM 26400 XCS pripraví všetky vaše pokrmy tak, ako ich máte radi. Rad inteligentných funkcií a objem 71 l sú ideálnou kombináciou pre pečenie buchiet, mäsa aj zeleniny. Spoločne so sklokeramickou varnou doskou BEKO HIC 64404 T rýchlo a pohodlne uvaríte večeru aj nedeľný obed. Dohromady tvorí súprava spotrebičov Beko ideálny základ každej kuchyne. Vyhotovenie v leštenom antikore skvele zapadne do každej modernej kuchyne. Užite si profesionálne výsledky svojho varenia, zatiaľ čo väčšinu práce za vás odvedú inteligentné spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti spotrebičov BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HIC 64404 T

  • Rúra s veľkým množstvom funkcií
  • 3D funkcie pre viacúrovňové pečenie
  • Rýchly ohrev vďaka funkcii Booster
  • Detský zámok
  • Systém SoftClose
  • Katalytické čistenie uľahčí údržbu rúry
  • Teleskopické výsuvy bránia popáleniu pri manipulácii s plechmi
  • Varná doska obsahuje 4 plochy
  • Funkcia PowerBooster pre rýchle vyhriatie platne
  • Eco program šetrí energiu
  • Samostatný časovač pre každú varnú plochu
  • Senzorové ovládacie tlačidlá

Od rozmrazenia po grill

S veľkým množstvom funkcií je pečenie zábavou. Stačí zvoliť vhodný program a nechať rúru pracovať. Vytiahnite mäso z mrazničky a vložte ho do rúry. Vďaka funkcii pre rozmrazovanie potravín bude príprava pokrmov oveľa rýchlejšia ako pri pomalom rozmrazovaní. Kombinácia horného a dolného ohrevu si poradí s väčšinou jedál a grill vytvorí na mäse chrumkavú kôrku po celom jeho povrchu. Zapnite ventilátor, aby vaše rúra piekla rovnomerne vo všetkých vrstvách. Viacúrovňové pečenie je zaistené vďaka funkcii 3D pečenia, ktorá spustí všetky vykurovacie telesá vrátane ventilátora. Potrebujete rúru rýchlo vyhriať? Zvoľte program Booster, ktorý zaistí extrémne rýchly ohrev na zvolenú teplotu. S rúrou BEKO BIM 26400 XCS budete mať pečenie vždy pod kontrolou. 

Jednoduchá obsluha aj čistenie

Obsluhu vstavanej rúry Beko zaisťuje prehľadný dotykový displej, pomocou ktorého ľahko nastavíte časovač na zapnutie alebo vypnutie rúry. Za bezpečnosť vašich detí ručí detský zámok, ktorý nedovolí nechcené spustenie rúry. Dvierka rúry sú osadené trojitým sklom a systém SoftClose sa stará o ich pomalé plynulé zatváranie bez hluku. Katalytické čistenie zaistí, že sa v rúre neusadzuje mastnota ani pripáleniny, a vy tak nemusíte rúru zložito čistiť po každom pečení. S plechmi nemusíte zložito manévrovať, rúra Beko je vybavená tromi teleskopickými výsuvmi, ktoré uľahčujú manipuláciu s plechmi a zamedzia popáleniu. 

Jedna veľká plocha alebo dve menšie

Sklokeramická varná doska BEKO HIC 64404 T má pre vaše kulinárske pokusy pripravené štyri varné plochy. Varíte vo veľkom hrnci? Využite funkciu duozóny, ktorá dokáže z dvoch varných plôch vytvoriť jednu veľkú. Trojitá varná plocha umožňuje použitie menšieho aj väčšieho hrnca. Funkcia PowerBooster rýchlo vyhreje vybranú plochu na zvolenú teplotu, ktorú si ľahko zvolíte vďaka senzorovému ovládaniu. S funkciou eco môžete počas varenia šetriť energiu a každú plochu môžete nastaviť pomocou samostatného časovača. Ak máte v domácnosti malé deti, nezabudnite aktivovať detský zámok.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 100 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 60 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 57 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Sklokeramická

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Automatické vypnutie, Booster, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 3,7 cm
Šírka 58 cm
Hĺbka 51 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V
Kód:  BESET008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02