Obnoviť stránku

BEKO BIM 25801 XMS

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM 25801 XMS

Snadná manipulace s plechy

Teleskopické výsuvy

Teleskopické výsuvy sú dokonalým pomocníkom pri príprave každého jedla. Nezáleží ako veľké a ťažké - vďaka teleskopickým výsuvom je manipulácia s plechmi hračka. Jednoducho si pripravte vaše obľúbené jedlo a plech si môžete vysunúť presne tak ďaleko, ako je vám pohodlné.


3D pečenie

Dve rúry v jednej. Vďaka rozdeleniu priestoru na pečenie, dvom ventilátorom a dvom vykurovacím telesám vzniknú dve teplovzdušnej rúry. Môžete piecť viac chodov vášho menu naraz. V hornom priestore, spodnom priestore alebo v celej rúre.

Dvě trouby v jedné
Objem 71 litrů

Extra veľká kapacita

Napriek štandardným rozmerom má rúra v sebe množstvo priestoru s kapacitou 71 litrov. Upiecť veľkú hostinu pre rodinu a priateľov preto pre vás bude hračka.


Jednoduché čistenie dvierok

Vďaka špeciálnej NANO úprave vnútorného skla dvierok je čistenie ľahšie ako kedykoľvek predtým. Jednoducho sklo očistite navlhčenou handričkou a bude ako nové - bez chemikálií a námahy.

Vnitřní sklo s NANO povrchem
Halogenové osvětlení

Vnútorné osvetlenie

Vďaka rovnomernému halogénovému osvetleniu budete mať perfektnú kontrolu nad dianím vo vašej rúre. Dozlatista opečené jedlo tak môžete jesť už pohľadom.

Funkcia Beko Chef

Táto funkcia je absolútne unikátna a prelomová v príprave pokrmov v rúre. Disponuje 82 pripravenými foto receptami v českom jazyku a ďalšie si môžete nahrať cez USB. Všetko čo musíte urobiť je vložiť jedlo do rúry podľa daného receptu. Rúra sa potom postará o zvyšok a upečie pre vás skvelý pokrm.

Trouba BEKO BIM 25801 XMS

Hlavné vlastnosti

  • Luxusná rúra s teleskopickými výsuvmi
  • Celosklenené vnútorné dvere s NANO úpravou
  • 82 programov Beko Chef
  • Dotykové ovládanie

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 2 500 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BETR001
Produktové číslo:  BIM25801XMS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07