Obnoviť stránku

Beko BIDM 15500 XDS

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beko BIDM 15500 XDS

Beko BIDM 15500 XDS je multifunkčná vstavaná rúra, ktorá vás nadchne tým, čo vie. Je vyrobená z vysoko kvalitnej antikor ocele a opatrená displejom s nastavením jasu a zámkom. Dvierka sú tvorené z troch skiel a celosklenených vnútorných dverí a disponujú systémom SoftClose, ktorý je automaticky a jemne doviera. Vďaka tomu sa sa nemôže stať, že by zostali otvorené. Rúra je vybavená funkciou Booster, tá aktivuje vykurovacie telesá a skráti dobu predhriatia na danú teplotu až o 35 %. Funkcia 3D pečenia umožní pripraviť naraz až tri rôzne pokrmy, bez toho aby sa miešali ich chute a vône. Samozrejmosťou rúry je pečenie s horúcim vzduchom, grilovanie alebo grilovanie s ventilátorom. Beko BIDM 15500 XDS je vysoko výkonnou rúrou s dvadsiatimi rôznymi programami, ktorá umožní pripraviť pokrmy presne podľa vašich predstáv.

Kľúčové vlastnosti rúry Beko BIDM 15500 XDS

  • Multifunkčná vstavaná rúra
  • Vyrobená z antikor
  • Elektronické dotykové ovládanie
  • Displej s nastavením jasu
  • Beko BIDM 15500 XDS má 20 programov
  • Dvierka z troch skiel
  • Celosklenené vnútorné dvere
  • Systém SoftClose
  • Funkcia Booster
  • 3D pečenie umožní pripraviť 3 pokrmy súčasne
  • Dvojitý teleskopický výsuv
  • 2 × vnútorné osvetlenie spínané otvorením dverí
  • Parné čistenie SteamShine
  • Parné pečenie s nastaviteľnou úrovňou pary
  • Beko BIDM 15500 XDS má odvápňovací program
  • Čierna

Dvojitý teleskopický výsuv

Beko BIDM 15500 XDS je vybavená dvojitým teleskopickým výsuvom, ktorý je perfektným pomocníkom pri pečení v rúre. Nezáleží na tom, ako veľké alebo ťažké plechy sú, vďaka výsuvom je manipulácia s nimi veľmi jednoduchá. Zaručí, že plechy bezpečne vytiahnete presne tak ďaleko, ako je potrebné alebo ako je vám pohodlné. Vďaka tomu sa vyhnete prípadnému popáleniu.

Rúra umožňujúca rozmanité druhy pečenia

Beko BIDM 15500 XDS umožňuje pripraviť pokrmy s pomocou skutočne rozmanitých druhov pečenia. Pomalé pečenie spomaľuje proces varenia a zachová potraviny šťavnaté a lahodne chutné. Horné a spodné pečenie spoločne s horúcim vzduchom naproti tomu zaistí rýchlejšie pečenie, ktoré je ideálne napríklad pre prípravu koláčov. Parné pečenie s nastaviteľnou úrovňou pary zaručí dokonale upečené a šťavnaté pokrmy, ktoré si zamilujete. Rúra umožňuje nastaviť tiež nízkoteplotné, vysokoteplotné aj eko pečenie.

Zaváranie aj príprava pizze

Táto vstavaná rúra toho vie naozaj veľa. Beko BIDM 15500 XDS môžete využiť pre zaváranie alebo dokonca kysnutie cesta na váš obľúbený koláč. V rúre je rovnako možné sušiť potraviny alebo si pripraviť lahodné jogurty. Máte radi pizzu? Potom si ju pripravte pomocou špeciálneho programu rovnako skvelú ako v pravej talianskej reštaurácii.

Beko BIDM 15500 XDS - extrémne výkonná

Beko BIDM 15500 XDS predstavuje extrémne výkonnú rúru, ktorá ponúka obrovské množstvo možností prípravy jedál a pokrmov. Okrem toho disponuje funkciou parného čistenia SteamShine, ten jej zaručí dokonalú čistotu. Samozrejmosťou je tiež odvápňovací program alebo sterilizácia pri 100 °C. Je jednoducho dokonalým pomocníkom, ktorý povznesie a obohatí každú kuchyňu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 56,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BETR027
Produktové číslo:  7757882941
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01