Obnoviť stránku

WELEDA Ružový dezodorant 100 ml

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELEDA Ružový dezodorant 100 ml

WELEDA Ružový dezodorant je jedinečná vôňa s prírodnými vonnými látkami zo vzácnej Ruže damascénskej a zmyselnou vôňou ylang ylang. Svojou výraznou, ale nevtieravou vôňou vyvoláva príjemný pocit sviežosti a dokonalej harmónie tela aj ducha. Pre pohodlnejšie použitie je flakón opatrený rozprašovačom.
Dezodoračné účinky tohto kozmetického prípravku sú založené na čisto prírodných látkach. Vznik telesného zápachu je obmedzený prirodzeným spôsobom bez toho, aby dochádzalo k uzatváraniu pórov. Prirodzené regulačné funkcie pokožky tak zostávajú zachované. Ružový dezodorant Weleda neobsahuje žiadne syntetické látky proti poteniu, žiadnu syntetickú parfumáciu, umelé farbivá, ani konzervačné látky. Účinnosť a znášanlivosť prípravku pokožkou bola dermatologicky testovaná.
Ružový deodorant je dodávaný v balení s mechanickým rozprašovačom bez stlačeného plynu. Toto balenie je šetrné k životnému prostrediu a možno ho podľa potreby dopĺňať. Vďaka svojmu prírodnému zloženiu je možné tento deodorant bez obáv používať aj na citlivú pokožku. Čisto prírodné látky tohto dezodorantu vám umožňujú používať ho každý deň toľkokrát, koľkokrát budete potrebovať. Doprajte si prírodnú vôňu vzácneho kvetu Ruže damascénskej!
Zloženie:
  • Extrakt z Ruže damascénskej.
  • Extrakt z listov Rosa Mosqueta.
  • Prírodné éterické oleje.

Použitie:
Pomocou rozprašovača nanášajte na telo. Najvhodnejšie miesta sú krk a zápästie. Dezodorant môže byť v prípade potreby používaný viackrát denne. Neaplikujte do očí alebo na sliznice.
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Kvetinová

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Vlastnosti

Špecifikácia Vegánske
Ďalšie vlastnosti Bez hliníka
Kód:  KSTE0257
Produktové číslo:  4001638088084
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01