Obnoviť stránku

VICHY

Vichy Slow Age

Vichy: Zdravie patrí aj pokožke

Objavte francúzsku dermokozmetiku Vichy, ktorá sa už viac ako 90 rokov stará o pokožku ľudí po celom svete. Sila Vichy spočíva vo Vichy termálnej vode vulkanického pôvodu a silných aktívnych látkach, ktoré v našich laboratóriách kombinujú odborníci z radov dermatológov a farmaceutov. Všetky produkty Vichy sú testované v Inštitúte laboratórií a spĺňajú prísne požiadavky na starostlivosť aj pre citlivú pokožku. Vyberte si prípravky z radov starostlivosti o pleť, starostlivosti o telo, vlasovú kozmetiku alebo kozmetiku pre mužov.

Vichy kozmetika, Vichy Neovadiol

Vichy starostlivosť o pleť

Starajte sa o svoju pleť efektívne a prirodzene s prípravkami od Vichy. Vyvinuté aj pre citlivú pokožku, kombinujú účinné aktívne látky a termálnu vodu Vichy vulkanického pôvodu pre potreby každého typu pleti. Doprajte svojej pleti starostlivosť v podobe denných aj nočných krémov alebo sér, odličovacích prípravkov a make-upov Vichy. Vyberte si z radov proti vráskam, akné, pigmentácii, pre hydratáciu alebo pre pleť v období menopauzy. Pre krásny a zdravý vzhľad pleti v každom veku.

* Štúdia vykonaná spoločnosťou IQVIA v období december 2022, Slovenská republika, 90 dermatológov odpovedalo na otázku: Akú dermokozmetickú značku odporúčate alebo predpisujete v nasledujúcich indikáciách najčastejšie?: Problémy starnúcej pleti/pokožky.

Vichy vlasová starostlivosť

Doprajte svojim vlasom a vlasovej pokožke to najlepšie. Dercos od Vichy – expertná dermatologická starostlivosť pre vlasy a vlasovú pokožku – bola vyvinutá na základe 4 patentov a klinických štúdií. Vlasová pokožka je základom zdravých a žiarivých vlasov. Je potrebné ju stimulovať a dopriať jej starostlivosť podľa jej potrieb. Starajte sa o svoju vlasovú pokožku s radom intenzívnych kúr a šampónov Vichy, ktoré pomáhajú riešiť problémy s vypadávaním vlasov, lupinami, mastnými vlasmi či podráždením vlasovej pokožky.

Vichy Dercos

* Štúdia IQVIA™️, 2022, Slovenská republika, 90 dermatológov

Vichy antiperspirant

Vichy starostlivosť o telo

Laboratóriá Vichy veria, že pokožka tela si zaslúži rovnakú starostlivosť ako pleť tváre. Doprajte svojej pokožke kvalitnú slnečnú ochranu v podobe opaľovacích prípravkov Vichy Capital Soleil, prípadne vyskúšajte Vichy dezodoranty, mlieko proti striám, hydratačný krém na ruky alebo antibakteriálny gél pre citlivú pokožku.

Vichy kozmetika pre mužov

Pre mužov, ktorí chcú efektívne dbať o svoju pokožku, vytvorili Laboratóriá Vichy každodennú starostlivosť zahŕňajúcu starostlivosť o tvár, prípravky na holenie, sprchový gél a dezodoranty. Rad Vichy Homme bol vyvinutý špeciálne pre mužskú pleť. Prináša okamžitý účinok a optimálnu toleranciu. Je vhodný aj pre citlivú a podráždenú pleť.

Vichy kozmetika pre mužov
Spresniť parametre
123 položiek

VICHY

Francúzska značka Vichy sa stala za svojich takmer sto rokov existencie symbolom kvalitnej starostlivosti o pleť. Značka je založená na termálnych prameňoch, ktoré sú bohaté na vzácne minerály a dodávajú pleti to najlepšie. Vysoká účinnosť prípravkov súvisí nielen s kvalitnými ingredienciami, ale aj klinickými testami dermatológmi, s ktorými spoločnosť spolupracuje.  

K dispozícii sú dnes kompletné rady prípravkov pre starostlivosť o pleť, ktoré rešpektujú jedinečnosť každej pleti, preto nájdete v ponuke produkty pre pleť citlivú aj mastnú, produkty určené pre špecifickú mužskú pleť, prípravky pre starostlivosť o telo a vlasy a výrobky určené na líčenie. Prípravky sú hypoalergénne a vhodné aj pre citlivú pleť. Nezanášajú póry a celkovo sú k pleti šetrné.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07