Obnoviť stránku

VERSACE Eros Flame EdP 50 ml

4,7 33 hodnotení
Variant
Super cena
52,90 € Ušetríte 5,10 €

VERSACE Eros Flame EdP 50 ml

Hľadáte parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? VERSACE Eros Flame EdP 50 ml je nevšedná vôňa vhodná pre mužov. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je drevitá prímes, pre ktorú sú príznačné tóny rôzneho dreva, napr. santalového alebo ružového. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa korenia, pre ktorú je typická aróma koriandra, škorice alebo napríklad ružového korenia. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na bežné dni aj na večer. VERSACE Eros Flame EdP 50 ml je pôvodom z Talianska.

Najdôležitejšie parametre pánskej parfumovanej vody VERSACE Eros Flame EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda prispôsobená mužom
  • Hlavnú vôňu tvorí drevitá
  • Vedľajšia vôňa VERSACE Eros Flame EdP 50 ml: korenená
  • Táto parfumovaná voda bola vytvorená v Taliansku
  • Objem balenia je 50 ml

Informácie o výrobcovi VERSACE

Značka Versace vznikla v Miláne roku 1978. Taliansky nádych týchto luxusných vôní vám dodá pocit povzbudenia a vášne. S vôňami Versace neurobíte chybu pri žiadnej príležitosti a zahalia vás pocitom maximálneho sebavedomia. Okrem parfumov, kozmetiky, moderného oblečenia a rôznych doplnkov táto značka ponúka aj kvalitný nábytok.

Zloženie

ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, coumarin, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ISOEUGENOL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Drevitá
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
ALCOHOL DENAT, PARFUM / Fragrance, AQUA/WATER, LIMONENE, LINALOOL, coumarin, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ALFA-IZOMETYL-IONÓN, IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BUTYL METHOXY DIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, ISOEUGENOL. '>
Kód:  KPFC2499
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8011003845347

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12