Obnoviť stránku

TRESEMMÉ

TRESemmé – vlasová kozmetika

TRESemmé – Hlavný partner New York Fashion Week

Tresemmé prináša vlasové produkty, ktoré používajú svetovo preslávení kaderníci na najznámejších tvárach sveta modelingu, do rúk žien po celom svete a to už od roku 1948. V čase, keď boli kvalitné produkty dostupné iba v salónoch, zakladateľka značky Edna Emme prišla s víziou ponúknuť starostlivosť o vlasy v profesionálnej kvalite aj na domáce použitie. Tým sa táto podnikavá, inteligentná a krásna dáma zapísala do histórie kaderníckeho sveta. Názov Tresemmé je slovnou hračkou – odkazuje na zakladateľkino meno a zároveň pripomína francúzsky výraz „très-aimé“ (veľmi milovaný). Objavte produkty, ktoré používajú módne ikony, svetové modelky a osobnosti určujúce štýl.

TRESemmé starostlivosť o poškodené vlasy

Poškodené vlasy

Či už vlasy fénujete, žehlíte, alebo natáčate, náš najpredávanejší rad Tresemmé Biotin + Repair sa postará o nápravu každého pramienka vašich vlasov, ktoré sú zaťažené a môžu byť poškodené ich opakovaným stylingom. Tento rad je pre Tresemmé ikonický aj preto, že obsahuje Biotin & ProBond komplex, ktorý preniká dovnútra vlasu a regeneruje ho už po prvom použití. Vaše vlasy budú regenerované, hebké a lesklé.

Suché vlasy

Ak vás trápia suché vlasy, ktoré potrebujú extra výživu, rad Tresemmé Botanique prináša riešenie bez použitia silikónov a farbív. Poskytuje im potrebnú výživu pomocou prírodných ingrediencií ako sú napríklad rastlinné výťažky z kokosového oleja a aloe vera, ktoré vlasy vyživujú a dodávajú im nádherný lesk. Tento rad je vhodný aj na vlnité a kučeravé vlasy, ktorým chýba hydratácia. Skoncujte so suchými končekmi raz a navždy a objavte prírodný rad Tresemmé Botanique!

TRESemmé starostlivosť o suché vlasy
TRESemmé peelingy na vlasy

Mastiace sa vlasy

Novinkou v portfóliu je Tresemmé Purify & Hydrate peeling na pokožku hlavy, ktorý pomáha dôkladne odstraňovať nahromadené nečistoty a mastnotu z pokožky, zatiaľ čo vlasy priamo od korienkov hydratuje tak, aby boli príjemné na dotyk. Peeling je obohatený o kyselinu hyalurónovú a biely íl, obsahuje aj kúsky kokosu a mentol pre osviežujúcu exfoliáciu pokožky hlavy a pre vlasy bez mastnoty. Skoncujte s mastnými vlasmi raz a navždy!

Vlasy bez objemu

Rad Tresemmé Collagen + Fullness pre objem vlasov je prvým krokom k získaniu viditeľne hustejších vlasov a to s objemom a štruktúrou, ktorú si zaslúžia. Inovatívny Collagen + Fullness systém je priamo určený na jemné vlasy bez objemu a to hlavne kvôli prítomnosti kolagénu a glycerínu v zložení. Systém preniká dovnútra každého pramienka vašich vlasov tak, aby boli viditeľne hustejšie a plnšie. Dajte zbohom spľasnutým vlasom a privítajte poriadny objem!

TRESemmé prípravky na objem vlasov
TRESemmé suché šampóny na vlasy

Suché šampóny

Tresemmé Day 2 suché šampóny na objem sa postarajú o praktický a rýchly spôsob ako ihneď osviežiť a revitalizovať vlasy bez použitia kvapky vody. Sú obohatené o tapiokový škrob, ktorý pomáha okamžite absorbovať kožný maz z pokožky hlavy tak, aby vaše vlasy zostali svieže. Inovatívne zloženie navyše poskytne vašim vlasom dlhotrvajúci objem priamo od korienkov a nezanecháva na nich viditeľné zvyšky zo suchého šampónu. Suché šampóny prichádzajú v dvoch vyhotoveniach – variant pre brunetky je špeciálne navrhnutý pre všetkých s tmavšou farbou vlasov a variant pre objem zabezpečí dlhotrvajúci objem bez použitia kvapky vody, okrúhlej kefy a fénu.

Spresniť parametre
25 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09