Obnoviť stránku

SYOSS

Syoss vlasová kozmetika

Syoss: Starostlivosť pre vlasy krásne ako zo salóna

Značka vlasovej kozmetiky Syoss vstúpila na trh v roku 2009, kedy priniesla profesionálnu kvalitu prípravkov, ktorá bola predtým dostupná len prostredníctvom prestížnych kaderníckych salónov. Všetky svoje prípravky Syoss vyrába a testuje v spolupráci s najlepšími vlasovými stylistami. Vďaka nim si môžete dopriať prvotriednu starostlivosť ako od kaderníka v pohodlí domova. Ázijské ingrediencie inšpirované prírodou a AMINO COMPLEX pomáhajú udržovať vlasy silné a zdravé.

Šampóny Syoss

Šampóny Syoss pre každý typ vlasov

So šampónmi Syoss budete mať po každom umytí pocit čistých a žiarivých vlasov. Vysoko účinné receptúry obsahujúce Áziou inšpirované ingrediencie prenikajú hlboko do vlasového vlákna a posilňujú ho. V ponuke Syoss nájdete širokú škálu šampónov vhodných pre všetky typy vlasov. Rad tradičných tekutých šampónov dopĺňajú suché šampóny Syoss pre svieži účes, objem a lesk.

Balzamy a masky Syoss pre zdravé vlasy

Kategóriu šampónov dopĺňajú balzamy, masky a ďalšie špeciálne produkty Syoss na starostlivosť o vlasy. Po každom umytí naneste na vlasy balzam. Pravidelné používanie masiek na vlasy je kľúčové na udržanie ich zdravia, hydratáciu a vitalitu, najmä pri poškodených alebo suchých vlasoch. To isté platí pre kúry a séra, ktoré chránia vlasy pred vonkajšími vplyvmi a zanechávajú ich hladké a lesklé. Na dosiahnutie ešte lepšieho výsledku používajte výrobky z rovnakého radu.

Syoss Keratín
Syoss Keratín

Dokonalý účes so Syoss každý deň

Hľadáte objem, lesk, textúru, prirodzenosť alebo silné spevnenie? Pre stylingové prípravky Syoss je všetko hračka. Pomôžu vám vytvoriť účes presne podľa vašich predstáv. Vyberte si sprej na úchvatný objem, lak, ktorý udrží každý vlas presne na svojom mieste alebo gél, ktorý poskytne silnú fixáciu a definovaný účes. So stylingovými prípravkami Syoss vašej fantázii nestojí nič v ceste.

Dokonalé odtiene prinesú farby Syoss

Nádherné farby ako zo salóna môžete dosiahnuť aj z pohodlia domova, a to vďaka radom farieb na vlasy Syoss Oleo Intense a Syoss Color. Poskytujú širokú škálu módnych i prírodných odtieňov od svetloplavej cez červenú až po intenzívnu čiernu a zaisťujú perfektný farebný výsledok. Nestíhate si zafarbiť odrasty či šediny? Syoss má pre vás riešenie v podobe sprejov, ktoré jednoducho nastriekate. Samotné farbenie tak môže chvíľu počkať.

Syoss farby na vlasy
Syoss MEN

Silná a efektívna starostlivosť Syoss pre mužov

Syoss MEN prináša mužom profesionálnu kvalitu šampónov a stylingových prípravkov. Všetky produkty sú vyrobené tak, aby spĺňali špecifické nároky mužských vlasov. Šampóny Syoss MEN vlasy umyjú a zároveň poskytujú množstvo benefitov, akými sú objem alebo dlhotrvajúca sviežosť. Stylingové prípravky zase ponúkajú maximálnu spoľahlivosť na účes ako zo salóna.

Spresniť parametre
88 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11