Obnoviť stránku

SILVER CAT

Silver Cat šperky

Silver Cat: Šperky zvolené citom aj srdcom

Česká značka Silver Cat je na trhu už od začiatku roka 2015. Jej názov pramení z presvedčenia, že každá žena chce byť kočka, čo sa jej so striebornými šperkami tejto značky ľahko podarí. V roku 2016 bol vydaný prvý reprezentatívny katalóg. Aby šperky mohli robiť radosť aj ženám či dievčatám, ktoré nemali ustlané na ružiach, rozhodla sa značka spolupracovať s Centrom Paraple, ktoré poskytuje profesionálne služby ľuďom na vozíku – pre túto príležitosť bola vytvorená špeciálna limitovaná edícia náhrdelníka a aj naďalej je časť zisku z každého šperku venovaná Centru Paraple. Od roku 2017 sú pravidelne v každom katalógu s modelkami aj klientky a pracovníčky Centra Paraple.

Silver Cat péče

Starostlivosť o šperky Silver Cat

Aby zostali šperky stále krásne, treba s nimi správne zaobchádzať. V prvom rade by ste ich mali na noc dávať dole a uložiť ich na vhodné miesto, aby sa nedeformovali. Aj cez deň sa však snažte nevystavovať šperky Silver Cat prílišnému vlhku a vode. Dávajte si pozor aj na chemické prostriedky pri umývaní riadu, vytieraní podlahy či lakovaní vlasov, pretože spôsobujú poškodenie.

Ukladanie šperkov Silver Cat

Správne ukladanie šperkov je rovnako dôležité ako starostlivosť o ne. Veľkou chybou je ich odkladanie na okraj umývadla alebo skladovanie pokope v jednej škatuľke – často sa potom o seba totiž otierajú a prepletajú, čím sa poškodzujú. Ideálnou voľbou je šperkovnica, ktorá má na každý typ šperku svoje miesto. Pre tých z vás, ktorí často cestujú, sú ideálne cestovné puzdrá na šperky.

Silver Cat ukladanie
Silver Cat čištenie

Čistenie šperkov Silver Cat

Šperky by sa mali čistiť, v prípade každodenného nosenia aspoň raz za mesiac (zbaviť ich predovšetkým zvyškov kozmetických prípravkov). Bežné šperky bez kameňov a perál zvládnete vyčistiť doma pomocou špeciálnej vaty či handričky a čistiaceho roztoku. Pokiaľ sú šperky zdobené, vložte ich radšej do rúk odborníkom. Nepúšťajte sa do čistenia šperkov pomocou babských rád. 

Spresniť parametre
158 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06