Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

REVLON

Revlon

Od laku na nechty po kozmetického magnáta

Americká značka Revlon sa radí medzi popredných svetových kozmetických gigantov. Hoci pôvodne jej úspech odštartoval obyčajný lak na nechty, dnes v jej sortimente nájdeme profesionálnu vlasovú, dekoratívnu aj pleťovú kozmetiku, ktorú s obľubou používajú prestížne salóny. V súčasnosti sídli spoločnosť Revlon v Barcelone a okrem vychýrených kozmetických produktov sa môže pochváliť aj obľúbenou dámskou toaletnou vodou Charlie. Vysokej obľube sa teší aj vlasová kozmetika Revlon, ktorá vďaka špeciálnym radom ponúka riešenie pre každého.

Revlon Orofluido

Revlon Orofluido

Rad Orofluido je založený na olejovej pestujúcej starostlivosť, ktorá sa zameriava na vnútornú výživu vlasov. Objavte jedinečné účinky arganového či ľanového oleja a užívajte si žiarivo krásne a oslnivo lesklé vlasy, ktoré vám bude každý závidieť.

Revlon Pro You

V špeciálnej profesionálnej starostlivosti PRO YOU sú zastúpené hlavne prírodné extrakty, ktoré podporujú prirodzenú rovnováhu vašich vlasov. Rastlinné výťažky urýchľujú regeneráciu vlasov a dodávajú im potrebnú pevnosť, vitalitu a žiarivý lesk.

Revlon Pre You
Revlon Uniq One

Revlon Uniq One

Jedinečná neoplachovacia maska Uniq One poskytne vlasom komplexnú starostlivosť a ochranu. Vďaka jej unikátnemu zloženiu dochádza k regenerácii vlasov a zvýšeniu ich hustoty a objemu. Výsledkom sú krásne zdravé lesklé vlasy bez rozštiepených končekov, ktoré sa ľahšie rozčesávajú aj upravujú.

Revlon Be Fabolous

Potrebujete svojim vlasom dodať lesk a poriadnu dávku hydratácie? Potom siahnite po produktovej rade Be Fabulous s efektom anti-age a ochranou farby. V ponuke nájdete šampóny, kondicionéry, séra aj masky vhodné na každodenné použitie s ohľadom na konkrétny typ vašich vlasov.

Revlon Be Fabulous
Revlon Equave

Revlon Equave

Spoznajte jedinečné účinky keratínovej kúry a dajte svojim vlasom úplne novú tvár. Vďaka vnútornej starostlivosť sa zacelia poškodené alebo narušené vlasy, dostanú viac objemu a hustoty a celkovo sa posilní elasticita aj pevnosť vlasového vlákna. Vonkajšia starostlivosť vlasy vyživí, uhladí a predíde ich lámaniu a štiepeniu.

Revlon Style Masters

S profesionálnym radom Style Masters vytvoríte dokonalý účes ako z kaderníckeho salónu. Tvarujte, natáčajte a upravujte svoju hrivu na rôzne príležitosti, alebo len meňte svoj imidž podľa súčasných módnych trendov či vašej aktuálnej nálady.

Revlon Style Masters
Revlon kulmofén

Revlon Hair Tools

Objavte jedinečný rad originálnych nástrojov Revlon na úpravu vlasov. Vysušte, vytvarujte, vyžehlite, natočte a upravte vlasy pomocou najmodernejších technológií s minimálnou mierou zaťaženia. Tak ktorý nástroj bude ten váš? Kulmofén, žehlička na vlasy Revlon, klasický fén, kulma alebo iný styler? Buďte odvážna a doprajte svojim vlasom to najlepšie na trhu!

Spresniť parametre
38 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09