Obnoviť stránku

PROTEX

Protex

Protex: Pomáha chrániť proti baktériám

Značka Protex má bohatú históriu siahajúcu až do roku 1970. Už od samého začiatku je jej poslaním chrániť zdravie všetkých členov rodiny, a to každý deň. Vyrába Protex tekuté mydlo aj mydlo tuhé, ktorých zloženie napomáha ochrane pred baktériami a po umytí udržiava pokožku rúk prirodzene hydratovanú. Protex pri výrobe myslí aj na životné prostredie. Využíva kvalitné prírodné ingrediencie a Protex mydlo plní do recyklovateľných obalov. Všetky produkty prešli prísnym dermatologickým testovaním a v súčasnej dobe sa predávajú vo viac ako 120 krajinách sveta.

Protex tekuté mydlo

Protex mydlo tekuté – efektívna starostlivosť o vaše ruky

Protex mydlo tekuté poskytuje prirodzenú účinnú ochranu proti baktériám a vírusom. Obsahuje kyselinu mliečnu a glycerín a je obohatené o prírodný, za studena lisovaný ľanový olej, ktorý je veľmi šetrný k pokožke. Celé zloženie je navyše z 97 % biologicky rozložiteľné. Protex tekuté mydlo je vybavené praktickým dávkovačom s pumpičkou, po ktorej odstránení je obal plne recyklovateľný.

Náhradné náplne – Protex mydlo vo výhodnom balení

Protex mydlo tekuté je dostupné aj vo výhodnom 700 ml balení. Je ideálnym doplnkom k dekoratívnym dávkovačom mydla. Môžete ním ale tiež znovu naplniť 300 ml dávkovač s pumpičkou, v ktorom tekuté Protex antibakteriálne mydlo bežne zakúpite. Vyrába sa v osviežujúcom, krémovom aj ultra ochrannom variante a má 100 % recyklovateľný obal.

Protex mydlo - náhradné náplne
Protex antibakteriálne mydlo - tuhé

Tuhé antibakteriálne mydlo Protex – pre pocit dokonalej čistoty

Tuhé antibakteriálne mydlo Protex aktivuje prirodzenú obranyschopnosť vášho tela. Preniká do pokožky a posilňuje ju zvnútra, vďaka tomu jej pomáha sa prirodzene chrániť proti baktériám a vírusom. Jeho zloženie s ľanovým olejom je šetrné a z 98 % biologicky rozložiteľné. Tuhé dezinfekčné mydlo Protex zanecháva príjemný pocit sviežosti a čistoty a je dostupný vo výhodnom balení po 6 kusoch.

Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07