Obnoviť stránku

PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF30 150 ml

Sprej na opaľovanie Instant Glow spoľahlivo ochráni vašu pokožku pred škodlivým slnečným žiarením stredne vysokým ochranným faktorom a zároveň ju nádherne rozjasní. Prípravok obsahuje jemné, svetlo odrážajúce čiastočky, ktoré dodajú vašej pokožke žiarivý vzhľad a pomocou beta karoténu okamžite poskytne pokožke krásny zlatistý nádych, ktorý podčiarkne jej prirodzenú krásu aj bez použitia samoopaľovacích zložiek. Doprajte si opaľovací krém, s ktorým bude vaša pokožka príťažlivá už na pláži!

Sprej obsahuje prírodný beta karotén, oranžovo sfarbený pigment, ktorý v kombinácii s karamelom dodá pokožke jedinečný a perfektne ladený farebný tón. Opaľovací sprej pokožku spoľahlivo chráni proti UVA/UVB žiareniu, hydratuje ju, je odolný voči vode i potu a navyše pokožku okamžite skrášli. Prípravok sa rýchlo vstrebáva, nie je mastný a po nanesení nelepí. Nanáša sa pomocou spreja, ktorý aplikáciu uľahčuje a spríjemňuje. Chráňte svoju pokožku pred poškodením slnkom kvalitným opaľovacím prípravkom!
Aktívne látky:

  • Beta karotén - oranžovo sfarbený pigment, ktorý je zastúpený v rastlinách i ovocí v kombinácii s hnedkastým karamelom okamžite poskytuje prirodzený tón pleti
  • SPF 30 - chráni pokožku pred UVA/UVB žiarením

Použitie:
Nanášajte rovnomerne na čistú pokožku a nechajte vstrebať.
Objem:
150 ml

Zloženie:
Aqua, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Etylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Izopropyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Triacontanyl PVP, Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Beta-Carotene, Zea Mays Oil, Tribehenin, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Mica, Silica, Disodium EDTA, penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzyl Alcohol, Parfum, Caramel, CI 77891, CI 17200

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Ochranný, Opaľovací

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Sprej
Rozsah Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSOP0186
Produktové číslo:  3574661181417

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07