Obnoviť stránku

NIVEA MEN Black & White Fresh 150 ml

4,7 131 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

NIVEA MEN Black & White Fresh 150 ml

Antiperspirant v spreji Black & White Fresh je určený mužom. Poskytuje im spoľahlivú ochranu proti poteniu bez zanechania bielych stôp na čiernom a žltých škvŕn na bielom oblečení. Príjemná svieža vôňa neobsahuje alkohol ani farbivá a efektívne ochráni pred potom až po celých 48 hodín. Umožňuje mužom cítiť sa celý deň svieži a čistý. Kúpte si antiperspirant, ktorý vás bude spoľahlivo sprevádzať celým dňom!

Vlastnosti antiperspirantu

  • Chráni muža pred pachom potu
  • Eliminuje nadmerné potenie
  • Nezanecháva biele stopy na čiernom oblečení
  • Predchádza vzniku žltých škvŕn na bielom oblečení
  • Poskytuje 48 hodinovú efektívnu ochranu proti poteniu
  • Neobsahuje alkohol ani farbivá
  • Zanecháva svieži pocit čistoty po celý deň  

Pre nekonečnú sviežosť a príjemný pocit čistoty

Každý moderný muž dbá nielen o svoj vzhľad, ale aj o čistotu a vôňu svojho tela. Základom je samozrejme umývanie, ale aj po častom a dôkladnom umývaní môže pot, ktorý sa na pokožke rozkladá, zapáchať. Antiperspirant eliminuje nadmerné potenie a zároveň bráni rozkladaniu potu aj vzniku zápachu. Zloženie prípravku je šetrné k pokožke a zanecháva ju nádherne prevoňanú sviežou vôňou. Doprajte si jedinečný pocit sviežosti po celý deň!

Typ pokožky:

Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte. Aplikujte zo vzdialenosti 15 cm priamo na pokožku v podpazuší. Nechajte zaschnúť. Nepoužívajte na čerstvo holenú, poranenú či podráždenú pokožku.

Zloženie:
Bután, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Izopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Propylene Glycol, Linalool, Geraniol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol

 

Parametre a špecifikácia

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Vlastnosti

Účinok Ochranný
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 150 ml
Kód:  DEO116
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9005800280707
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17