Obnoviť stránku

NIVEA Firming Body Lotion Dry Skin Q10 Plus 400 ml

4,8 30 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

NIVEA Firming Body Lotion Dry Skin Q10 Plus 400 ml

NIVEA, výživné spevňujúce telové mlieko Q10 je špeciálny kozmetický prípravok pre viditeľne pevnejšiu, pružnejšiu a jemnejšiu pokožku. Výsledky sú viditeľné už za 2 týždne! Účinné zloženie s koenzýmom Q10 a olejom z makadamových orechov je určené na suchú pokožku. Tieto látky dodávajú pleti energiu a podporujú regeneráciu kožných buniek, čím pokožku posilňujú, pleť sa stáva viditeľne pevnejšou a pružnejšou.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov na celom svete!

S pribúdajúcim vekom stráca pokožka svoju pružnosť a pevnosť. Toto telové mlieko má bohaté a rýchlo sa vstrebávajúce zloženie, vyvinuté špeciálne pre zvýšenie pevnosti a pružnosti suchej pokožky. Podporuje regeneráciu buniek a dokonale pokožku hydratuje. Pri pravidelnom používaní sú výsledky viditeľné už do dvoch týždňov, pokožka je jemná a vláčna. Výhodné veľké balenie je vybavené praktickou pumpičkou pre pohodlnejšie používanie. Doprajte si luxusnú starostlivosť tradičnej značky a telo bude pevné a krásne!
Aktívne látky:

  • Koenzým Q10 viditeľne spevňuje a omladzuje pokožku.
  • Olej z makadamových orechov pokožku zvláčňuje a zjemňuje.


Typ pokožky:
Pre suchú pokožku.
Použitie:
Nanášajte aspoň raz denne na pokožku celého tela, najmä na ramená, stehná, bruško a zadoček. Dobre vmasírujte.
Objem:
400 ml


Zloženie

Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum, C12-15 alkyl benzoate, C15-19 alkane, Polyglyceryl-3 distearate, Cetearyl alcohol, Myristyl alcohol, Ubiquinone, Sodium ascorbyl phosphate, Sorbitan stearate, Hydrogenated coco-glycerides, Cera microcristallina, Dimethicone, Carbomer, Sodium hydroxide, Trisodium EDTA, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Limonene, BHT, Parfum


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Spevňujúci

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Objem

Objem 400 ml
Kód:  KDR014a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005808705788
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16