Obnoviť stránku

Nine West

Nine West

Nine West: Dokonalá elegancia a štýl NYC

Nine West je značka pomenovaná po mieste založenia na adrese 9 West 57th Street v New Yorku, jednom z módnych centier sveta. Značka Nine West a jej pôsobnosť sa od otvorenia prvej predajne v roku 1983 postupom času rozšírila do ďalších oblastí módneho priemyslu, vrátane hodiniek alebo šperkov. Portfólio dámskych hodiniek zahŕňa niekoľko štýlov, a všetky si udržujú slušivý dojem aj nadčasovosť.

Nine West hodinky

Dámske hodinky Nine West – štýlové pri každej príležitosti

Kolekcia hodiniek Nine West ponúkne ženám za prijateľné ceny štýl New York City, ktorý nikdy nevyjde z módy. Jemné a elegantné farby kombinuje s lesklými remienkami rôznych odtieňov a dáva tak vyniknúť hodinkám, ktoré uspokoja vkus každej ženy. Zvoľte si perfektný doplnok či už na voľný čas, alebo do práce. Štýlové hodinky so sofistikovaným ciferníkom bez čísel, či niektoré odvážnejšie nikdy nestrácajú eleganciu.

Spresniť parametre
75 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02