Obnoviť stránku

NEUTROGENA

Neutrogena banner

NEUTROGENA®: Efektívna starostlivosť a intenzívna hydratácia

NEUTROGENA® vyvíja všetky produkty v spolupráci s dermatológmi. Sú zložené z kvalitných prísad, ktoré zaručujú efektívnu starostlivosť a intenzívnu hydratáciu pokožky, a to už od roku 1930. Odvtedy dokázala o svojej kvalite presvedčiť milióny ľudí. Dôveru si získava nielen vďaka patentovanej nórskej receptúre, ktorá ochráni aj pokožku vystavenú drsnej klíme, ale aj vďaka pleťovej starostlivosti zameranej na citlivú pleť s nedokonalosťami, hydratačnej a prémiovej anti-age starostlivosti z radu NEUTROGENA® Retinol Boost s obsahom čistého retinolu a kyseliny hyalurónovej.

Neutrogena Retinol A

NEUTROGENA® Anti-age starostlivosť o pleť

Anti-age rad starostlivosti o pleť NEUTROGENA® Retinol Boost účinne bojuje nielen proti viditeľným známkam starnutia pleti, ale taktiež vyhladzuje textúru pleti, viditeľne redukuje vrásky, znižuje výskyt jemných liniek, redukuje pigmentové škvrny a navyše pleť hydratuje. Vyskúšajte komplexnú starostlivosť NEUTROGENA® Retinol Boost – nočný krém, denný krém s SPF 15, vysoko účinné sérum a očný krém bez parfumácie.

NEUTROGENA® Hydratačná starostlivosť a čistenie pleti

NEUTROGENA® Hydro Boost® kombinuje komplex kyseliny hyalurónovej so 100 % rastlinnou trehalózou, vďaka čomu bude vaša pleť pružná, svieža a zdravá na pohľad. Pri prvých vráskach vyskúšajte peeling a pleťový gél NEUTROGENA® Bright Boost s obsahom neoglukozamínu a AHA a PHA kyselín. Na citlivú pleť odporúčame rad NEUTROGENA® Curcuma Clear s obsahom kurkumy.

Neutrogena krém na tvár
Neutrogena telové mlieko

NEUTROGENA® Starostlivosť o telo pre mužov aj ženy

Vyživujúca kozmetika NEUTROGENA® s nórskou receptúrou bola vyvinutá špeciálne pre starostlivosť o pokožku vašich rúk, pier i celého tela. Či už máte normálnu, citlivú, alebo suchú pokožku, vždy máte možnosť zvoliť si tú najvhodnejšiu starostlivosť. Vyskúšať môžete aj regeneračné CICA masky na ruky alebo na chodidlá určené na ošetrenie a intenzívnu regeneráciu namáhanej pokožky.

Spresniť parametre
70 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01