Obnoviť stránku

Mizon

kórejská kozmetika mizon

Kórejská kozmetika Mizon sa stará o pokožku celého tela

Mizon je juhokórejská kozmetická značka špecializujúca sa na výrobu inovatívnych produktov starostlivosti o pokožku celého tela, ktoré využívajú tie najmodernejšie technológie a prírodné ingrediencie. Ich portfólio zahŕňa širokú škálu kozmetických prípravkov napomáhajú rôzne typy pleti – pleťové krémy, séra, toniká, gély, masky a mnoho ďalšieho. Jedna z najpredávanejších značiek na ázijskom trhu je cenená pre svoju vysokú kvalitu a účinnosť. Kozmetika Mizon je maximálne ohľaduplná k životnému prostrediu a svoje výrobky netestuje na zvieratách.

Mizon snail

Kozmetika Mizon na hydratáciu a výživu

Mizon ponúka široký sortiment produktov na hydratáciu a výživu pokožky celého tela. Tieto kozmetické prípravky sú výnimočné vďaka svojmu obsahu prírodných ingrediencií, ako je napríklad slimačí sekrét, kolagén a kyselina hyalurónová, ktoré majú zvláčňujúce a regeneračné účinky. Výživné krémy, toniká, séra a emulzie Mizon nielen intenzívne hydratujú, ale tiež pomôžu zlepšiť pružnosť aj vzhľad vašej pokožky.

Mizon prípravky na omladenie a redukciu vrások

Mizon má tiež k dispozícii kozmetické prípravky, ktoré pomáhajú redukovať aj vyhladiť jemné vrásky a zároveň účinkujú ako prevencia. Špeciálne očné krémy pozitívne pôsobia na opuchy, tmavé kruhy a iné prejavy starnutia v oblasti očí, kde sa vrásky vyskytujú najčastejšie. Antioxidanty, vitamíny a peptidy obsiahnuté v krémoch a sérach, majú za úlohu vstrebávanie výživy, podporujú regeneráciu a zvyšujú elasticitu pleti.

Snail mizon
Mizon maska

Mizon na čistenie a zlepšenie textúry pleti

Čistiace toniká, pleťové oleje, gély, peny, micelárne vody a hydratačné masky Mizon pomáhajú odstraňovať odumreté bunky aj vyčistiť póry, čím zlepšujú vzhľad a textúru pleti. Tiež dokonale odstránia make-up a všetky nečistoty. Vďaka výťažkom z granátových jabĺk, alebo extraktu z aloe vera majú taktiež antioxidačné účinky, podporujú regeneráciu a poskytujú ochranu proti nežiaducemu starnutiu.

Spresniť parametre
59 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19