Obnoviť stránku

MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml

5 1 hodnotení

MATRIX Biolage HydraSource Mask 150 ml

Maska na vlasy MATRIX Biolage HydraSource Mask je unikátny vyživujúci a regeneračný prípravok, ktorý dokonale ošetrí vaše suché vlasy. Jeho výnimočné zloženie obsahuje intenzívne hydratačné látky, ktoré chránia vaše suché vlasy pred ďalším vysušovaním. Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku vlasy do hĺbky vyživujú a zaistia im tak pružnosť a ochranu. Maska vlasy zjemní, zregeneruje a navráti im prirodzený lesk. Tento jedinečný prípravok zabezpečí hydratáciu vašich vlasov na veľmi dlhú dobu.

Prípravok sa nanáša na umyté vlasy, nechá sa chvíľu pôsobiť a dôkladne sa opláchne. Vlasy sú po použití tejto masky hebké, hydratované a dokonale ošetrené. Účinné látky obsiahnuté v maske pomáhajú zachovávať vitalitu vašim vlasom. Doprajte vašim vlasom kvalitný prípravok, aby boli lesklé, zdravé a krásne!
Typ vlasov:
Pre suché vlasy.
Použitie:
Aplikujte na umyté vlasy, nechajte chvíľu pôsobiť a potom opláchnite.
Objem:
150 ml
Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuss Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glycerin, Quaternium-87, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Isopropyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Candelilla Cera/Candelilla Wax, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Benzoic Acid, Citric Acid, Aloe Barbadensis/Aloe Barbadensis Leaf juice, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Sodium Hydroxide.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Hydratácia, Uhladenie, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Uhladenie, Výživa
Kód:  KSVL2205
Produktové číslo:  884486151414

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08