Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel, tá pravá starostlivosť o vaše vlasy

ĽOréal Professionnel je už niekoľko rokov obľúbenou voľbou popredných svetových kaderníkov. Všetka vlasová kozmetika ĽOréal Professionnel je vyvíjaná v úzkej spolupráci s kaderníkmi, ktorí dokonale poznajú potreby svojich klientov. Vďaka tomu tak prinášajú tú najlepšiu starostlivosť o vaše vlasy. Vlasové prípravky neustále inovovujú, hľadajú nové riešenia a vyvíjajú čo najúčinnejšie technológie, ktoré zabezpečujú, aby vaše vlasy boli krásne na pohľad aj na dotyk.

ĽOréal Professionnel šampóny a kondicionéry

Šampóny a kondicionéry

Potrebujú vaše vlasy regeneráciu, objem, alebo sú príliš divoké? Trápi vás padanie vlasov či lupiny? V kompletných radoch vlasovej kozmetiky ĽOréal Professionnel nájdete tú pravú starostlivosť aj o váš typ vlasov. Šampóny a kondicionéry tejto značky zlepšujú zdravie aj celkový vzhľad vlasov a dodávajú im všetko, čo aktuálne potrebujú.

Vyživujúce vlasové prípravky

Váš sen o nádherných a zdravých vlasoch sa s ĽOréal Professionnel stane skutočnosťou. Nechajte ich rozmaznávať vyživujúcimi maskami, sérami a vlasovými olejmi ĽOréal a spoznajte rozdiel. Tieto prípravky prinášajú účinné riešenie vašich problémov s vlasmi a doprajú im tú najluxusnejšiu starostlivosť.

ĽOréal Professionnel vyživujúce vlasové prípravky
ĽOréal Professionnel vlasový styling

Vlasový styling

Nie je tajomstvom, že značka ĽOréal Professionnel čerpá inšpiráciu na prehliadkových mólach a je partnerom Parížskeho týždňa módy. Svoje stylingové produkty preto navrhuje tak, aby obstáli za každej situácie. Vyskúšajte aj vy laky, tužidlá a ďalšie prípravky z dielne ĽOréal Professionnel a kochajte sa svojím upraveným účesom po celý deň.

Pánska vlasová kozmetika

V ponuke pánskej vlasovej kozmetiky ĽOréal Professionnel nájdete produkty navrhnuté pre špecifické potreby mužských vlasov a vlasovej pokožky. Mnohé z nich dokážu účinne bojovať s padaním vlasov či tvorbou lupín. Vyskúšať môžete aj pánske stylingové prípravky ĽOréal Professionnel, ktoré vaše vlasy udržia na svojom mieste za každej situácie.

Pánska vlasová kozmetika ĽOréal Professionel
Spresniť parametre
127 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14