Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LANCÔME Idôle L'Intense EdP 75 ml

4,0 2 hodnotení
Variant
Objem
25 ml 50 ml 75 ml
105,90 €

LANCÔME Idôle L'Intense EdP 75 ml

Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorú vám vaše okolie bude len chváliť? LANCÔME Idôle L'Intense EdP 75 ml disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. V tejto parfumovanej vode je hlavnou zložkou kvetinová prímes, ktorej jadrom sú tóny jazmínu, ruží či fialky. Základ parfumovanej vody dopĺňa vedľajšia vôňa drevín, a teda je obohatená o vôňu cédrového, santalového alebo ružového dreva. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na letné a bežné dni.

Dôležité parametre parfumovanej vody LANCÔME Idôle L'Intense EdP 75 ml

  • Parfumovaná voda vhodná pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa LANCÔME Idôle L'Intense EdP 75 ml: drevitá
  • Balenie disponuje objemom 75 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi LANCÔME

Francúzska značka Lancôme je známa svojimi parfumami a rôznou luxusnou kozmetikou. Pýši sa jedinečným zložením, v ktorom nájdete množstvo inovatívnych aktívnych látok a jedinečné kombinácie vôní. Lancôme sa objavila na trhu pred viac ako 80 rokmi, to svedčí o jej stálej popularite! Táto značka sa s úspechom podieľa na zvýšení sebavedomia svojich zákazníčok.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Jazmín, Pomaranč, Ruža, Santalové drevo, Vanilka

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFC3063
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614273203487

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13