Obnoviť stránku

Lactovit

Kozmetika Lactovit – telové mlieko, gél

Lactovit: To najlepšie z mlieka pre vašu pokožku

Kozmetika Lactovit využíva už tisícky rokov známe blahodarné účinky mlieka na ľudskú pokožku. Na rozdiel od iných výrobkov na trhu obsahuje receptúra produktov Lactovit zložku PROTEIN CALCIUM, ktorá pokožke dodáva proteíny, vitamíny, vápnik a lipidy. Vďaka týmto látkam potom sprchové gély a telové mlieka pokožku regenerujú, hydratujú a vyživujú do hĺbky. Nemusíte sa v mlieku kúpať, aby ste docielili stále mladistvý a pevný vzhľad vašej pokožky – jej výživu a revitalizáciu zaistí kozmetika Lactovit.

Lactovit lactourea

O suchú pokožku stará Lactovit Lactourea

Rad Lactovit Lactourea zahŕňa regeneračné telové mlieka a sprchové gély, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre potreby suchej a veľmi suchej pokožky. Okrem mliečnej zložky PROTEIN CALCIUM obsahujú tiež Lactoureu – unikátny komplex kyseliny mliečnej a čistej urey, ktorý zaistí maximálnu hydratáciu a obnovu pokožky. Užívajte si hebkosť pleti vďaka radu produktov Lactovit Lactourea.

Sprchové gély Lactovit na každý deň

Celá rodina môže používať Lactovit. Sprchové gély obohatené o vitamíny, proteíny a kalcium z mlieka udržia pokožku hydratovanú a dobre vyživenú. Nezáleží na type, sprchové gély Lactovit sa starajú o suchú aj normálnu pleť stále rovnako intenzívne. Vybrať si môžete z niekoľkých variantov, od vyživujúcich po varianty obohatené o výťažky z ovocia.

Lactovit sprchový gél
Lactovit telové mlieko

Telové mlieka Lactovit udržiavajú pružnosť pokožky

Ľudská pokožka po rokoch stráca svoju pôvodnú pružnosť a pevnosť. Preto vyvinul Lactovit telové mlieko s proteínmi a kalciom z mlieka, ktoré pokožku vyživia nielen na povrchu, ale preniknú aj do jej najhlbších vrstiev. Výsledkom je pevná a mladistvá pleť, neodolateľne hladká na dotyk. Telové mlieko Lactovit sa navyše príjemne nanáša pomocou pumpičky a ľahko sa vstrebáva.

Spresniť parametre
28 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08