Obnoviť stránku

KATY PERRY Killer Queen 75 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KATY PERRY Killer Queen 75 ml

Dezodorant Katy Perry Killer Queen je nádherná kráľovská vôňa pre všetky vznešené dámy. Originálne zloženie tejto silnej vône je predurčené pre moderné ženy, ktoré sú sebavedomé a neboja sa byť stredobodom pozornosti. Dezodorant je vhodný predovšetkým pre slávnostné príležitosti alebo všade tam, kde je dostatok priestoru a vôňa má možnosť dokonale vyniknúť.

Jedinečná vôňa dezodorantu Killer Queen je plná šťavnatého ovocia, kvetov a exotických drevín. Lesné plody sa jemne prelínajú so slivkou a bergamotom. Celosia mieša svoju kvetinovú vôňu s chutnou vôňou frangipani a silnou vôňou bieleho jazmínu. Pačuli, hladivé tóny kašmírového dreva a nádherný nádych praženého orecha tvoria dlhotrvajúci základ, ktorý vás bude sprevádzať ešte dlho po nanesení tohto okúzľujúceho dezodorantu. Zahaľte sa do krásnej a neprehliadnuteľnej vône!
Zloženie:
Hlava: bergamot, lesné plody, slivkaSrdce: celosia, frangipani, jazmínZáklad: pačuli, kašmírové drevo, pražený orech
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Objem

Objem 75 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Aromatická

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant
Kód:  KPFH507e
Produktové číslo:  3607348817283

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18