Obnoviť stránku

INVISIBOBBLE

Invisibobble banner

Invisibobble: Inovatívne gumičky, ktoré netrhajú a nelámu vlasy

Invisibobble je značka, ktorá stojí za jedinečnými gumičkami vyvinutými pomocou patentovanej technológie HairLoveTech™. V praxi to znamená, že tieto špeciálne gumičky netrhajú a nelámu vlasy, navyše na nich nevytvárajú žiadne nevzhľadné otlaky. Sú vhodné pre všetky typy vlasov, vrátane tých jemných. Pri aplikácii sa roztiahnu do požadovaného tvaru, avšak pri kontakte s vodou sa vrátia späť do svojej pôvodnej formy. Okrem svojej praktickej stránky ponúkajú gumičky Invisibobble unikátny dizajn, ktorý slúži aj ako módny doplnok. 

Invisibobble gumičky1

Ikonická špirálová gumička Invisibobble inšpirovaná telefónnym káblom

Keď bola Sophie Trelles-Tvede v prvom semestri na univerzite, pripravovala sa na večierok v štýle 80. rokov, a aby dodala správny vzhľad aj svojim vlasom, použila na ich zviazanie telefónny kábel. Prekvapenie nastalo ráno, keď sa po večierku zobudila bez bolesti hlavy, na ktorú je pri nosení klasických gumičiek náchylná. Tiež si všimla, že kábel počas noci nestratila, ba naopak stále jej držal vlasy na mieste. Po zložení tiež zaznamenala menšie otlaky na vlasoch a v tej chvíli vedela, že má v rukách nápad, ktorý by mohol pomôcť aj ďalším dievčatám. 

Inovatívna technológia HairLoveTech™ v každej gumičke Invisibobble

Sophie sa spojila s Felixom, obchodným partnerom, a s pomocou niekoľkých nemeckých technikov sa pustili do návrhu prvej gumičky Invisibobble. Po niekoľkých pokusoch a spotrebiteľských testovaniach počas 12 mesiacov získala gumička patent na technológiu HairLoveTech™, vďaka ktorej gumička vlasy netrhá, neláme, neťahá a nevytvára na ich povrchu otlaky. A po vložení do vody, napríklad do práčky, sa vráti späť do pôvodnej formy, takže nestráca svoju priľnavosť a odolnosť.

Invisibobble gumičky

Invisibobble waver

Špirálovými gumičkami značka Invisibobble nekončí

V priebehu rokov sa ponuka značky Invisibobble rozrástla do takej miery, že už neponúka len špirálové gumičky, ale aj látkové Sprunchie, ktoré v sebe ukrývajú ikonickú špirálu pre maximálne pohodlie. Značka Invisibobble sa dokázala presadiť aj vo svete módy a krásy, a to vďaka ďalším produktom, ako sú štýlové čelenky Hairhalo, štipce Everclaw a sponky Barette či Waver. Značka vo svojom rade KIDS ponúka aj vlasové doplnky pre najmenších, pretože hlavne jemné vlásky a citlivá pokožka hlavy si zaslúžia pohodlné nosenie a aj pocit bez nepríjemností. 

Spresniť parametre
141 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11