Obnoviť stránku

INDULONA

Indulona

Indulona – viac ako 70 rokov spokojnosti

Kozmetika značky Indulona pochádza zo slovenského Hlohovca, kde sa vyrába už od roku 1948. Pri jej zrode stál tím uznávaných dermatológov, vďaka ktorému majú krémy Indulona ideálne zloženie na všestrannú intenzívnu starostlivosť o pokožku. Či sa vaše ruky vysušujú častým umývaním alebo zmenou počasia, je potrebné sa o ne starať. Tradičná receptúra preto obsahuje vysoký podiel vazelíny a vody s farmaceutickou kvalitou. Indulona sa ľahko vstrebáva a pýši sa zložením bez alergénov a konzervačných látok.

Indulona modrá

Krémy na ruky Indulona

Krémy na ruky Indulona využije celá rodina, vyrábajú sa totiž pre všetky typy pokožky. Dokážu ruky chrániť pred vysúšaním a dodajú pokožke prirodzenú pružnosť. Favoritom na každodenné použitie je modrá Indulona Original a na vyššiu ochranu pri extrémnej námahe je tu červená Indulona. Pokožku vašich rúk však môže hýčkať aj Indulona nechtíková, mätová alebo rumančeková. Popraskaným rukám zase uľaví Indulona Profi.

Krémy na nohy Indulona

Pri starostlivosti o pokožku nezabúda Indulona ani na nohy, ktoré nie sú namáhané o nič menej ako ruky. Máte problémy so zrohovatenou kožou na chodidlách? Krém na nohy pokožku hydratuje a vyživí. Jeho pravidelné používanie zmäkčí pokožku, pomôže pri jej regenerácii a ochráni ju pred ďalším vysúšaním. Vďaka hustej konzistencii a bohatej textúre sa krémy Indulona dobre používajú, a navyše neobsahujú parabény.

Červená Indulona na nohy
Modrá Indulona telové mlieko

Telové mlieka a krémy Indulona

Vďaka unikátnemu zloženiu poskytujú telové mlieka Indulona všestrannú starostlivosť o pokožku celého tela. V porovnaní s bežnými prípravkami obsahujú menší podiel vody, a tak zaisťujú intenzívnejšiu výživu. Aj napriek hustejšej konzistencii sa však veľmi dobre rozotierajú, rýchlo vstrebávajú a nezanechávajú na pokožke mastný film. Užite si dlhotrvajúcu hydratáciu a hebkosť celého tela s telovými mliekami Indulona.

Spresniť parametre
34 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01