Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP 100 ml

5 6 hodnotení
Variant
Objem
50 ml 100 ml
Garancia najlepšej ceny
119,90 €

GIORGIO ARMANI Sí Intense 2021 EdP 100 ml

Parfumovaná voda Giorgio Armani Sie Intense je nádherná ženská vôňa, ktorá bola uvedená na trh v roku 2014. Táto zaujímavá a tajomná vôňa je určená pre odvážne a vášnivé ženy, ktoré sa neboja prejaviť svoj názor a vkus. Ocenia ju sebavedomé a nezávislé ženy, ktoré majú charizma a štýl. Moderná vôňa je uložená do tajomne vyzerajúceho flakóna, ktorý na prvý pohľad vypovedá, že vôňa, ktorá je v ňom uložená, je jedinečná. Tvárou tohto parfému sa stala herečka Cate Blanchett.

Silná vôňa akácie sa prelína s podmanivou vôňou čiernych ríbezlí, sladkou vôňou hravej mandarínky a výraznými kvetinovými tónmi frézie. Májová ruža spája svoje akordy s neroli a horkou vôňou paliny. Vonokvetka sa mieša s Ambroxanom, pačuli a dlhotrvajúcimi drevitými tónmi. Celá vôňa je podkreslená jemnou a zmyselnou vôňou sladkastej vanilky. Zahaľte sa do očarujúcej vône, ktorá vás príjemne naladí!
Zloženie vône:
Hlava: akácie, čierne ríbezle, mandarínka, bergamot, frézieSrdce: májová ruža, neroli, palina, vonokvetkaZáklad: ambroxan, pačuli, drevité tóny, vanilka
Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Chypre
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFH612c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614273734875
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03