Obnoviť stránku

FOAMIE

Foamie

Foamie – tuhá starostlivosť bez plastov

Kozmetika nemeckej značky Foamie rozmaznáva pokožku aj vlasy spokojných zákazníkov už od roku 2018, a to vo viac ako 38 krajinách sveta. Značka nepoužíva žiadne plastové obaly, a preto všetky jej produkty získali tuhú podobu. Pri ich používaní ušetríte nielen vodu, ale aj CO2, pretože výrobky vďaka menším rozmerom obalov zaberajú pri preprave menej miesta. Tuhá telová starostlivosť Foamie má teda jasný cieľ, a to podporiť záchranu životného prostredia. Foamie – to je maximálna ohľaduplnosť k prírode aj zvieratám, čisté, ekologické zložky a tiež výhradne kvalitné a funkčné ingrediencie.

Foamie

Foamie premení rutinu čistenia vášho tela

Tuhé produkty Foamie prinášajú nový pohľad na naše každodenné rituály a zvyklosti, pričom sú vhodné pre každý typ pleti aj vlasov. Tuhý šampón Foamie zanechá vaše vlasy hebké a plné vône, kondicionér zase uľahčí ich rozčesávanie. Tuhá telová starostlivosť Foamie poskytne vašej pokožke na celom tele mimoriadnu hydratáciu, zatiaľ čo telové maslo si vás získa obsahom tých najkvalitnejších prírodných látok. To všetko v širokej škále vôní.

Foamie spája prírodné ingrediencie s inováciou

Produkty Foamie sa vyznačujú nielen výnimočným inovatívnym dizajnom, ale aj svojim jemným a vyživujúcim zložením. Ich pH je optimálne prispôsobené hodnote pH pokožky a vlasov. Okrem toho vo výrobkoch nenájdete žiadne sulfáty, silikóny, živočíšne zložky a ani plasty. Či už ide o tuhú telovú starostlivosť, šampón alebo kondicionér Foamie, všetky majú jedno spoločné – každý tuhý produkt Foamie nahradí približne dve fľaše tekutých výrobkov.

Foamie

Foamie

Výberom produktov Foamie podporíte životné prostredie

Tuhé prípravky Foamie šetria nielen vodu, ale aj veľké množstvo CO2, pretože vďaka menším rozmerom balenia produkty nezaberajú pri preprave toľko miesta. Hoci značka Foamie prispieva k celosvetovému znižovaniu CO2, nikdy nebude schopná dosiahnuť to, že by vytvárala nulové emisie. Preto aspoň vyvažuje negatívny dopad výroby na životné prostredie tým, že sa zapája do environmentálnych projektov.


Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03