Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EVOLUTION GROUP

Evolution Group šperky

Šperky Evolution Group: perfektný darček pre každú ženu

Zlatý alebo strieborný šperk Evolution Group je výborným darčekom, ktorý poteší každú ženu. Ženy pomocou šperkov veľmi rady dopĺňajú svoj celkový outfit, či už do práce, na schôdzku, alebo večerný ples. Šperky skrátka predstavujú doplnok, ktorý sprevádza ženy naozaj každý deň. V portfóliu tejto značky nájdete náušnice, náramky, náhrdelníky alebo prstene z rôznych materiálov a pre rôzne vekové skupiny. Šperky Evolution Group sú vyrábané s láskou a zaručene s nimi nešliapnete vedľa.

Evolution Group Swarovski

Šperky Evolution Group rozžiari krištáľ Swarovski

Šperky Evolution Group sú „made with Swarovski crystals“. Sú to očarujúce výrobky obsahujúce originálne krištále rôzneho tvaru vyrobené patentovanou technológiou v dielni firmy Swarovski AG. Prepracovaný dizajn šperkov Evolution Group je dielom návrhárov z Jablonca nad Nisou. Objavte kúzlo týchto doplnkov aj vy.

Prekrásne zirkóny spestria šperky Evolution Group

V rozsiahlej ponuke Evolution Group nájdete aj šperky zdobené priezračnými zirkónmi. Všetky výrobky sú výsledkom práce zručných šperkárok. Povrch všetkých šperkov zo striebra rýdzosti 925/1 000 je upravený ródiom, ktoré ich chráni pred sčernaním alebo poškriabaním. Každá žena je dokonalá práve taká, aká je, ale so šperkom Evolution Group sa jej kúzlo môže rozvinúť do ďalších nečakaných rozmerov.

Evolution Group náušnice
Náušnice Evolution Group

Elegancia podčiarknuť šperky Evolution Group s perlami

Strieborné alebo zlaté šperky Evolution Group môžu krášliť aj pravé sladkovodné perly. Základom výroby je poctivá ručná práca a udržanie vysokej kvality. Tieto decentné šperky cez deň elegantne doladia vzhľad každej ženy a večer z nej urobia žiarivú hviezdu večierka. Neexistuje žena, ktorej by šperky Evolution Group nepristali.

Spresniť parametre
347 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04