Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOVE

Kozmetika Dove

Dove: Pre krásu a sebavedomie žien

Značka Dove sa stará o krásu žien už od roku 1957, kedy uviedla na trh mydlo s obsahom jednej štvrtiny hydratačného krému, ktoré ako prvú pokožku nevysušovalo. Práve dokonalá hydratácia a optimálna výživa je to, čo je pre produkty Dove typické. Značku symbolizuje aj jej jedinečná vízia, ktorá pomáha ženám uvedomiť si svoj potenciál krásy a zvyšuje ich sebavedomie.

Dove dezodoranty a antiperspiranty

Antiperspiranty a dezodoranty

Antiperspiranty a dezodoranty by nemali iba chrániť – mali by tiež poskytovať starostlivosť o vašu pokožku v podpazuší. Rovnakú pozornosť, ktorú venujete zvyšku tela, by ste mali venovať aj tejto citlivej oblasti. Nové antiperspiranty Dove Advanced Care vám zaistia prémiovú úroveň starostlivosti a poskytnú až 72-hodinovú ochranu pred potením.

Starostlivosť o telo

Objavte inovované zloženie sprchových gélov Dove. Vďaka bezsulfátovému zloženiu a unikátnej zmesi troch hydratačných látok zaistí vašej pokožke jemnosť už po jedinej sprche. Dove je synonymom pre výnimočnú starostlivosť, či už ide o sprchovanie, zachovanie hygieny rúk alebo hydratáciu pokožky po kúpeli. S prípravkami značky sa preto môžete spoľahnúť na jemnú a účinnú starostlivosť. Vaša každodenná rutina sa razom premení na pravé potešenie.

Dove sprchový gél a telové mlieko
Dove šampóny a balzamy

Starostlivosť o vlasy

Dove chápe, že kľúčom ku krásnym vlasom je zachovanie ich celkového zdravia. Šampóny a kondicionéry starostlivo dbajú o ich vzhľad a poskytujú im dokonalú starostlivosť. Bez ohľadu na to, či máte farbené, poškodené, suché alebo mastné vlasy, vlasová kozmetika Dove vám vždy ponúkne riešenie a vaše vlasy budú opäť plné života a zdravia.

Pánska starostlivosť

Značka Dove Men+Care verí, že starostlivosť robí mužov silnejšími, a preto prináša prvotriedne produkty pre pánsku pokožku a vlasy. Prípravky z tohto radu sú spoľahlivé a účinné, schopné riešiť rôzne problémy ako je suchá alebo citlivá pokožka a vypadávanie vlasov. Vďaka nim obstojí aj u tých najnáročnejších mužov.

Pánska kozmetika Dove


Spresniť parametre
119 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17