Obnoviť stránku

DOVE Kivi semienka a aloe telový peeling 225 ml

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Kivi semienka a aloe telový peeling 225 ml

Recept na dokonale hladkú a jemnú pokožku má názov „Telový peeling DOVE Kivi semienka a aloe“. Jeho jemná, našľahaná konzistencia je nasýtená exfoliačným čiastočkami, ktoré z vašej pokožky odstránia všetky nečistoty a odumreté kožné bunky. Vaša pleť sa rozžiari novo získanou vitalitou a ľahko absorbuje živiny, ktoré jej dodá výživné zloženie peelingu. To je obohatené o výťažky z Aloe Vera a 1/4 hydratačného krému, takže vaša pokožka dostane naraz všetko, čo potrebuje. Pri masírovaní pokožky starajúcim sa a výživným peelingom sa navyše uvoľní čerstvá a upokojujúce vôňa kivi, čo ešte viac umocní osviežujúci pocit z výnimočného prípravku.

Kľúčové vlastnosti telového peelingu DOVE Kivi semienka a aloe

  • Dokonale hladká, revitalizovaná a vyživená pokožka v jednom kroku
  • Hydratačný telový peeling Dove odstraňujúci odumreté kožné bunky
  • Peeling s jemnou, našľahanou konzistenciou nasýtenou exfoliačnými čiastočkami
  • Bohaté zloženie s obsahom hydratačnej a chladivej Aloe Vera
  • Peeling obohatený o 1/4 hydratačného krému
  • S čerstvou a upokojujúcou vôňou kivi
  • Ošetrujúci peeling značky Dove pre hodvábne hladkú pokožku

Aktívne látky:
Aloe Vera – viaže na seba vlhkosť, čím pomáha hydratácii pokožky, má silné regeneračné, upokojujúce, zvláčňujúce, hojivé a chladiace schopnosti, navracia pokožke elasticitu

Typ pokožky:
Všetky typy pokožky

Spôsob použitia:
Až budete v sprche alebo vo vani, naneste do dlaní primerané množstvo telového peelingu Dove. Jemnými krúživými pohybmi masírujte vlhkú pokožku. Potom dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Water (Aqua), Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Stearate, Fragrance (Parfum), Actinidia Chinensis (Kiwi) Seed, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamidopropyl Betaine, Lauric Acid, Cetearyl Alcohol, Sodium Tallowate, Synthetic Wax, Sodium Isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium Cocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Laureth Sulfate, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200), Iron Oxides (CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77492)


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 225 ml

Typ produktu

Typ produktu Na telo
Kód:  TM508
Produktové číslo:  8710447257258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06