Obnoviť stránku

DIOR Poison Girl EDP 50 ml

5 5 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
97,90 €

DIOR Poison Girl EDP 50 ml

CHRISTIAN DIOR Poison Girl

Nádherná orientálno vanilková vôňa bola vytvorená pre dievčatá a mladé ženy. Rad originálnych ingrediencií vytvoril jedinečnú kompozíciu, ktorá očarí každého muža. Poison Girl od Diora bola na trh uvedená v januári 2016 a ihneď získala rad svojich fanúšikov. Príjemná vôňa je skvelou voľbou pre denné nosenie aj pre večerné párty s priateľmi alebo romantickú večeru s vaším vyvoleným. Zahaľte sa do krásnej vône a buďte svoja!

Krásna vôňa pre krásne ženy

Každá žena sa rada páči a najmä potom ocení, pokiaľ jej muž pochváli vôňu, ktorú si vybrala. Poison Girl je vôňa, ktorá muža doslova uhranie! Horký pomaranč sa jemne snúbi s romantickými tónmi damašskej ruže a ruže z Grasse. Jemné mandle svoju špecifickú vôňu prelínajú s toluánským balzamom, zmyselnou vanilkou a jedinečnou dlhotrvajúcou vôňou santalového dreva. Vyskúšajte vôňu, ktorá podčiarkne vašu prirodzenú ženskú krásu!

Zloženie

Hlava: horký pomaranč
Srdce: damašská ruža, ruža z Grasse
Základ: mandle, toluánsky balzam, vanilka, santalové drevo, fazuľa tonka

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPPF165
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3348901293839

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08