Obnoviť stránku

DIESEL D By Diesel EdT 30 ml

Variant
30,44 €

DIESEL D By Diesel EdT 30 ml

Ak ste zvyknutí na pánske vône, odporučíme vám toaletnú vodu DIESEL. Pánska toaletná voda DIESEL dokonale podčiarkne vašu mužnosť aj štýl. Je pre ňu typická čistá aromatická vôňa, ktorá je charakteristická pre aktívnych moderných ľudí, ktorí prežívajú nespútané dobrodružstvá, odkiaľ sa vrátia silnejší a s novou energiou. Siahnite po toaletnej vode DIESEL, ktorá napovie o vašej osobnosti viac, než by ste si vôbec dokázali predstaviť.

Kľúčové prednosti toaletnej vody DIESEL D By Diesel EdT 30 ml

  • Toaletná voda DIESEL obsahuje predovšetkým pánske zložky vôní
  • Hlavnou zložkou je typická aromatická prímes
  • Môžete sa tešiť na vôňu talianske toaletnej vody DIESEL
  • Objem flakónu dosahuje 30 ml
  • Obklopte sa touto nezabudnuteľnou vôňou, kedykoľvek sa vám zachce

Toaletná voda DIESEL sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Začnite nový deň s toaletnou vodou DIESEL. Hlavná aromatická vôňa poskytuje príjemný pocit počas celého dňa vďaka starostlivému výberu ingrediencií. Nápaditý flakón talianske toaletnej vody DIESEL v sebe ukrýva moc energie a zmyselnosti, o ktorú sa s vami kedykoľvek podelí. V dodávke dostanete flakón s objemom 30 ml. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Iste s ňou zažiarite na prvom rande, romantickej večeri alebo na večierku.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC3960
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614273694759

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09