Obnoviť stránku

DENIM

DENIM

DENIM: Vôňa na každú príležitosť

Značka DENIM sa pre svoje príťažlivé vône inšpirovala obľúbeným kúskom v šatníku veľkého percenta mužov – džínsami. Už mnoho rokov je preto symbolom ikonických pánskych vôní, ktoré ocenia ako elegantní muži, tak aj zvodní rebeli. Za koncepciou talianskej značky DENIM stojí samotný guru drahých šperkov Fabergé, avšak väčšina mužov ju pozná skôr vďaka svojmu prepojeniu s pretekmi Formuly 1. V ponuke nájdete vône a parfumy, produkty na holenie, dezodoranty a telovú kozmetiku – to všetko s výnimočnými zmesami ingrediencií, ktoré sú namiešané na mieru priamo svojmu nositeľovi.

DENIM parfum a vôňa

Vôňa DENIM pre odvážnych mužov v obleku aj v džínsoch

DENIM ponúka vôňu na každú príležitosť. DENIM ORIGINAL s citrusmi, kvetmi a cédrom sa hodí pre sebaistých mužov, eleganciu a luxus zase podporí vôňa DENIM GOLD s bergamotom, pačuli, santalom a vanilkou. Dobrodruhov najlepšie vystihuje svieža vôňa DENIM WILD s levanduľou, zeleným jablkom, lístkami fialky a santalom. A pre nádych sexi zvodnosti siahnite po vôni DENIM BLACK viažúcu geránium, labdanum, céder a santal.

Dezodoranty DENIM na dlhotrvajúcu sviežosť

S dezodorantmi DENIM oživíte sviežu vôňu kedykoľvek v priebehu dňa, a to pri práci, športe i na cestách. V rade dezodorantov nájdete všetky štyri varianty nevšedných vôní DENIM hodiacich sa na každú príležitosť. Rad dopĺňa inovatívny a k pokožke úplne šetrný antiperspirant s 0 % hliníkových solí, ktorý sľubuje až 48-hodinový antiperspiračný účinok. S DENIM si každý deň užijete pocit dlhotrvajúcej sviežosti, nech už robíte čokoľvek.

Dezodoranty DENIM
Telová kozmetika DENIM

Telová kozmetika DENIM s trojitou porciou výživy

Telová kozmetika DENIM zahŕňa okrem produktov na holenie tiež inovované sprchové gély s tromi aktívnymi zložkami. DENIM ORIGINAL s taurínom, guaranou a kofeínom prináša vitalitu, výživu ponúka DENIM GOLD s kakaovým maslom, mandľovým olejom a glycerínom. Na detoxikáciu zvoľte DENIM BLACK s čiernym uhlím, zeleným čajom a minerálmi a energiu doplňte s DENIM WILD so ženšenom, kardamómom a zeleným čajom.

Spresniť parametre
18 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03