Obnoviť stránku

DAVID BECKHAM Classic 75 ml

3,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,19 €

DAVID BECKHAM Classic 75 ml

Deodorant David Beckham Classic je klasická drevitá vôňa pre mužov, ktorá vás počas dňa dokonale osvieži. Svieže tóny striedajú tóny korenisté a silný základ z drevitých akordov. Táto ležérna vôňa je určená pre všetky športovo založených mužov, či už pre aktívnych športovcov alebo pre fanúšikov športových zápasov. Deodorant vás ochráni pred pachom potu a dodá vám pocit celodennej sviežosti.
Svieža limetka je dômyselne zmiešaná s akordmi ginu a tvoria dokonale lahodný kokteil. Ľadové tóny zelenej mäty sa jemne miešajú s muškátovým orieškom a prenikavou vôňou cyprusu. Ambra, vetiver a zmyselná vôňa cédrového dreva zakončuje túto mužnú kompozíciu vôní a tvoria silný základ. Táto jedinečná vôňa je určená odvážnym a energickým mužom, ktorí svoju latku nastavili veľmi vysoko. Elegantná klasická vôňa je vhodná pre denné nosenie a veľmi dobre poslúži najmä pri väčšej fyzickej alebo psychickej záťaži. S týmto deodorantom budete stále svieži a plní sily!
Použitie:
Naneste z dostatočnej vzdialenosti kedykoľvek potrebujete.
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ V spreji

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Aromatická

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFH361c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3607346571231

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01