Obnoviť stránku

CHANEL Allure Homme EdT 50 ml

4,4 6 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
96,90 €

CHANEL Allure Homme EdT 50 ml

Ak máte v obľube pánske vône, potom by vás mohla osloviť toaletná voda CHANEL. Pánska toaletná voda CHANEL vám pridá sebavedomie v akýkoľvek denný čas. Špeciálne navrhnutá kombinácia drevitých tónov vytvára silnú a napriek tomu jemnú vôňu, ktorá prebudí všetky zmysly. Je výrazná, silná, prenikavá a pre okolie aj vás ľahko zapamätateľná. Výrazne korenistá vôňa vás nadchne skvele nakombinovanými vonnými zložkami. Výborne sa hodí k výrazným, sebavedomým a zaujímavým nositeľom, ktorí chcú zaujať a ukázať silu svojej osobnosti. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody CHANEL, ktorá vám dodá odvahu prejaviť svoje emócie a podeliť sa o svoje pocity.

Toaletná voda CHANEL Allure Homme EdT 50 ml ...

Kľúčové vlastnosti toaletnej vody CHANEL Allure Homme EdT 50 ml

  • Toaletná voda CHANEL obsahuje predovšetkým pánske tóny vôní
  • Hlavnou zložkou je typická drevitá kombinácia vonných tónov
  • Doplnená vedľajšia korenená prímes
  • Medzi pridané vonné zložky sa zaraďuje aj céder
  • Môžete sa tešiť na vôňu francúzske toaletnej vody CHANEL
  • Objem flakónu je 50 ml
  • Nechajte sa rozmaznávať touto vôňou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda CHANEL prináša špecifickú vôňu

Zlepšite si svoju náladu pomocou príjemnej vône toaletnej vody CHANEL. Hlavná drevitá a vedľajšia korenená vôňa vás očaria rafinovanou kombináciou prísad. Zatiaľ čo sa budete oddávať prvému nádychu nevtieravé vône, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je céder, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Vkusný flakón francúzske toaletnej vody CHANEL vás prostredníctvom prekrásnych a zmyselných tónov prenesie do sveta snívania. Môžete sa tešiť na flakón s objemom 50 ml. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Odprevadí vás na rande aj pracovný obed.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Drevitá
Vonné zložky Céder
Krajina pôvodu Francúzske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFB242
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3145891214505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07