Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CeraVe

CeraVe

CeraVe: Starostlivosť, ktorej na pokožke naozaj záleží

Značka CeraVe bola vyvinutá v spolupráci s dermatológmi. Obsahuje tri typy ceramidov na obnovu a posilnenie kožnej bariéry, aby vaša pokožka zostala hydratovaná a vyzerala zdravo. Vyberte si kozmetickú starostlivosť, ktoré na pokožke naozaj záleží.

CeraVe čistiaci gél

CeraVe starostlivosť o pleť

Čistiaci a hydratačný rad CeraVe bol vyvinutý v spolupráci s dermatológmi s cieľom pomôcť obnoviť a posilniť kožnú bariéru, aby vaša pleť zostala hebká a vyzerala zdravo. Vďaka kombinácii esenciálnych ceramidov a patentovanej technológie MVE® prípravky CeraVe poskytujú okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožky tela aj tváre. Všetko preto, aby ste sa cítili dobre ako vo vnútri, tak aj navonok.

CeraVe starostlivosť o telo

CeraVe starostlivosť o telo ponúka riešenie ako pre normálnu až suchú pokožku, tak aj pre veľmi vysušenú pokožku, prípadne pokožku s hrubým a nerovnomerným povrchom. Vďaka kombinácii esenciálnych ceramidov a patentovanej technológie MVE® poskytujú prípravky CeraVe okamžitú a dlhotrvajúcu hydratáciu pokožky tela a tváre.

CeraVe hydratačný krém
Spresniť parametre
32 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03