Obnoviť stránku

CANNADERM Konopka 75g

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,79 €

CANNADERM Konopka 75g

Ak máte veľmi suchú, drsnú a šúpajúcu sa pokožku, skúste túto výbornú masť od spoločnosti Cannaderm, ktorá je určená na celodennú starostlivosť. Disponuje totiž veľmi účinnou kombináciou bio konopného oleja a maslovníka, ktorá vám okamžite účinne zvláčni, zjemní a upokojí suchú a citlivú pokožku. Masť sa veľmi jednoducho rozotiera a po aplikácii vytvorí na vašej pokožke ochranný film, ktorý chráni pred vysušovaním a vznikom prasklín, drsných, začervenaných či svrbivých miest. Dokonca vám pomôže aj s prejavmi atopie alebo psoriázy.

Kľúčové vlastnosti

  • Výborný zjemňujúci a zvláčňujúci účinok
  • Jednoduchá aplikácia
  • Kombinácie bio konopného oleja a maslovníka

Použitie

Masť votrite do miest so suchou, drsnou alebo popraskanou pokožkou. Používajte na noc pre dokonalé premastenie extrémne suchých miest, napríklad pri psoriáze alebo atopii. Ideálna je aj na suché lakte, kolená a päty.

Zloženie

Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Glycine Soja (soybean) Oil, Glyceryl Stearate, Cera Alba (beeswax), Salvia Offi cinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool.

 

Zloženie

Cannabis Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Glycine Soja (soybean) Oil, Glyceryl Stearate, Cera Alba (beeswax), Salvia Offi cinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na ekzém, Na atopický ekzém, Na lupienku, Proti svrbeniu kože

Typ pleti

Typ pleti Problematická, Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Hmotnosť

Hmotnosť 75 000 g (75 kg)
Kód:  KSTE0668
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059735690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13