Obnoviť stránku

BOROTALCO

Telová kozmetika Borotalco

Jedinečná sviežosť a komfort s dezodorantmi Borotalco

Tradičná talianska značka Borotalco sa stará o pokožku v rodinách už od roku 1904, kedy na trh uviedla voňavý telový púder. Ten sa neskôr stal inšpiráciou pre vznik kvalitných účinných dezodorantov a ďalšej telovej kozmetiky. Produkty Borotalco sú dermatologicky testované a založené na prírodnej báze. Tajomstvo dezodorantov sa skrýva v unikátnom jemnom prášku z mastenca, ktorý spoľahlivo absorbuje pot a zanecháva pokožku v podpazuší suchú a sviežu. Navyše príjemná unisex vôňa prekryje nepríjemný zápach potu.

Borotalco dezodoranty Active

Borotalco Original: trojitá ochrana pred potom

Borotalco Original prináša dlhotrvajúci pocit sviežosti pomocou suchej trojnásobnej ochrany. Dezodoranty Active Crystal Talc™ obsahujú inovatívny aktívny kryštálový mastenec, ktorý zabraňuje poteniu, absorbuje vlhkosť a neutralizuje molekuly tvoriace pot. S dezodorantmi Borotalco budete v bezpečí pred nepríjemným potom až na 48 hodín.

Borotalco Invisible – dezodorant proti škvrnám

Borotalco Invisible predstavuje jedinečný dezodorant, ktorý účinne bojuje proti potu a zároveň ochráni vaše oblečenie pred nežiaducimi škvrnami. Špeciálne vyvinutý dezodorant Borotalco Invisible nezanecháva nepekné žlté fľaky na svetlej látke ani biele stopy na čiernom oblečení.

Dezodoranty Borotalco Invisible

Borotalco active pre pohyb

Borotalco Active – čím viac pohybu, tým viac vône

Borotalco Active je dezodorant, ktorý vás podrží vo chvíľach, keď ho najviac potrebujete. Mikrokapsuly Odor-Converter™ s vôňou sa aktivujú, keď sa začnete pri námahe a pohybe viac potiť. Príjemná vôňa morskej soli, citrusu či mandarínky s kvetom horkého pomarančovníka pot efektívne zakryje aj v momente, keď potrebujete extra účinok.


Spresniť parametre
32 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03