Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIC

BIC

BIC alebo v jednoduchosti je sila

BIC prináša do každodenného života plného povinností jednoduchosť a radosť. Práve jednoduchosť, ktorá poskytuje ľuďom z celého sveta potešenie z každého okamihu, je víziou tejto značky. BIC navrhuje produkty pre každodennú potrebu tak, aby sa stali súčasťou nielen vášho domova, ale aj vášho srdca. Môžete sa tešiť na kvalitné a cenovo výhodné produkty, ktoré sú udržateľné a dostupné pre každého. V širokej ponuke značky BIC nájdete okrem pánskeho a dámskeho holenia tiež papierenské potreby.

BIC flex 3 hybrid; BIC flex 5

Pánske holiace strojčeky BIC radu Flex 3 a Flex 5

Pánske holiace strojčeky radu BIC Flex 3 Hybrid sa pýšia tromi pohyblivými, titánovými čepeľami, ktoré účinne kopírujú kontúry tváre a ohybnou hlavicou so zvlhčujúcim pásikom proti podráždeniu. Vrcholom značky BIC je holiaca súprava Flex 5 Hybrid s ergonomickou rukoväťou a hlavicami s piatimi pohyblivými čepieľkami vyrobenými pomocou nanotechnológie. Na hornej strane každej hlavice je potom ďalší brit pre oholenie horšie dostupných miest.

** Dodávané v recyklovateľných obaloch, ktoré sú z 80 % vyrobené z recyklovaného papiera.

Dámske holiace strojčeky BIC Soleil Click 3

Holiaci strojček BIC Soleil Click 3 disponuje rukoväťou, ktorá je z 30 % vyrobená z recyklovateľného plastu, ďalej tromi čepieľkami s otočnou hlavicou pre bezchybne hladké oholenie a štyrmi náhradnými hlavicami, to všetko v recyklovateľnom balení. Hlavica je ľahko vymeniteľná a obsahuje zvlhčujúci pásik s kakaovým maslom. Ergonomická rukoväť zaisťuje jednoduchú manipuláciu aj za mokra.

Dámske holiace strojčeky BIC soleil

** Dodávané v recyklovateľných obaloch, ktoré sú z 80 % vyrobené z recyklovaného papiera.

Súprava dámskych holiacich strojčekov BIC soleil

Súprava dámskych holiacich strojčekov BIC Click 3

Súprava dámskych holiacich strojčekov BIC Click 3 Soleil Sensitive sa pýši rukoväťou z recyklovateľného plastu a hlavicou s dvoma alebo troma britmi, s ktorými dosiahnete jemnejšie oholenie. Ďalej vás zaujme ergonomická rukoväť, ľahko vymeniteľná flexibilná hlavica a pogumovaná ochranná lišta so zvlhčujúcim pásikom. Balenie dámskych holiacich strojčekov je z 80 % vyrobené z recyklovateľného papiera.

Papiernické produkty BIC – do školy aj do práce

BIC ponúka jednoduché a originálne papiernické produkty pre každého a pre všetky životné okamihy – nájdete tu všetko pre školské roky, domáce tvorenie aj pracovnú kariéru. BIC produkuje rad papierenských produktov, a to najmä písacie potreby, príslušenstvo a produkty na maľovanie a tvorenie. Okrem toho tiež ponúka všetko potrebné vybavenie školského aj pracovného puzdra.

pastelky bic
Spresniť parametre
17 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18