Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Angry Beards

Angry Beards

Angry Beards: kozmetika pre poriadnych drsniakov

Angry Beards v roku 2017 vleteli ako delová guľa na trh s kozmetikou pre chlapov. Fenomén, ktorý začal ako experiment s kozmetickými hmotami v podaní dvoch fúzačov z Třebíča, sa rýchlo transformoval na kultovú záležitosť. Angry Beards sa zameriavajú na chlapské propriety určené pre fúzy, vlasy, gule aj ostatné časti testosterónom nasiaknutých tiel. Do posledného detailu vymyslené a poctivo vyrobené v Českej republike.

Olej na fúzy Angry Beards

Kozmetika Angry Beards pre každého fúzača

„Naštvaní fúzači“ servírujú tisícom chlapov propriety, ktoré im pomáhajú fúzy udržať v top forme. Od každodenných nevyhnutností, ako je olej na fúzy Angry Beards, balzam alebo stylingový vosk, až po extra penivý šampón na fúzy, ktorý si poradí aj s najmastnejším gulášom. To všetko doplnené o nevyhnutné náradie na kultiváciu tvárovej srsti, teda kefy, žehličky a shavetty.

S Angry Beards porastú fúzy ako z vody

Medzi megahity v sortimente Angry Beards patria predovšetkým prípravky na podporu rastu fúzov. Ide o svätú trojicu Angry Beards Beard Doping, Roller a Beardroids. Prvé dve zbrane v arzenáli zvonku iritujú kožu, ktorá sa masívne prekrvuje, čo vedie k vyburcovaniu a zrýchleniu rastu fúzov. Beardroids sú kapsuly, ktoré zaisťujú, aby koža a fúzy mali kompletnú nálož živín a pri raste z čoho brať.

Angry Beards beard doping
Angry Beards Calm Balls

Angry Beards Calm Balls – už nikdy sa vám neprilepia

Masívnej obľube chlapov a ich žien sa teší aj celá séria Angry Beards Calm Balls – mazanie na „kulestroj“. Málokomu sa snívalo o tom, že by sa kedy mohla zdvihnúť taká silná vlna za spokojné miešky. Čo začalo ako žartovný darček, sa stalo bežnou výbavou každého chlapa. Na šport je Antistick, ktorý sa stará o to, aby chlapov miešok prilepený k stehnu neťahal ku dnu. A pre prípady, keď sa vercajk rosí zo stresu, je tu Antisweat, deodorant na gule.

Spresniť parametre
61 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16