Obnoviť stránku

ANGRY BEARDS Antistick – Športový lubrikant na miešok 84 g

4,9 90 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

ANGRY BEARDS Antistick – Športový lubrikant na miešok 84 g

Angry Beards Calm Balls

odlepovač mieškov.
Na pohyb. Pre chlapov.

Každý chlap určite vie, že nepríjemný pocit v oblasti intímnych partií počas športu, vplyvom potenia, nie je to pravé orechové. Preto je tu deodorant ANGRY BEARDS Antistick, ktorý zníži priľnavosť na minimum a zanecháva sviežosť, vôňu a celkovo príjemný pocit. Oblasť miešku je totiž jedno z miest s najvyššou teplotou. Ide o časť, ktorá je neustále zakrytá minimálne jednou vrstvou. Na zlepšenie vášho komfortu v priebehu dňa či pri športe slúži pánsky deodorant ANGRY BEARDS Antistick.

Angry Beards Calm Balls

ANGRY BEARDS Antistick – to správne pre chlapov

Účinne znižuje priľnavosť miešku

Lubrikant chráni intímne oblasti počas športu

Decentná citrusová vôňa zanechávajúca sviežosť

ANGRY BEARDS Antistick je poctivý český výrobok

Angry Beards Calm Balls
Angry Beards - NULOVÁ PRIĽNAVOSŤ

Žiadna priľnavosť

Každý chlap to pozná. Naakumulované horúco v intímnych oblastiach spôsobujúce potenie a nepríjemné lepenie je občas na zbláznenie. Urobte tomu koniec s ANGRY BEARDS Antistick.

Angry Beards - OCHRANA A REGENERÁCIA

chráni a regeneruje

ANGRY BEARDS Antistick nie je iba mazivo na váš miešok, ale aj zdroj antioxidačných prísad a prírodných extraktov na zaistenie optimálneho stavu intímnych partií.

Angry Beards - OCHRANA A REGENERÁCIA

príjemná vôňa

Príjemná a nevtieravá citrusová vôňa s trochou mentolu miešok osvieži a zamaskuje prípadné odretie.

Angry Beards - OCHRANA A REGENERÁCIA

vhodný aj pre ženy

Poteniu v istých partiách sa nevyhýba ani nežnému pohlaviu. Ženy, ANGRY BEARDS Antistick je určený aj vám. Môžete ho naniesť napríklad na stehná či oblasť pod prsiami.

Angry Beards Calm Balls

ANGRY BEARDS ANTISTICK SA POSTARÁ O VÁŠ KOMFORT

Doprajte svojmu miešku, a teda hlavne sami sebe, pocit pohodlia bez nepríjemného lepenia vo svojej citlivej oblasti. Športový lubrikačný gél svojim zložením zaistí vynikajúcu klzkosť a sviežosť.

Pokiaľ naopak sedíte často pri počítači a chcete si dopriať pohodlie a sviežosť, siahnite po ANGRY BEARDS ANGRY BEARDS Antisweat.

používanie športového lubrikantu

Naberte si na prsty vhodné množstvo športového lubrikantu ANTISTICK, zľahka ho v dlaniach rozotrite a následne, v rovnomernej vrstve, naneste na celý miešok a jeho najbližšie okolie. Tým znížite priľnavosť na absolútne minimum.

TIP: ANGRY BEARDS Antistick sa neobmedzuje na použitie výhradne v okolí miešku. Pokiaľ sa chystáte na nejaký dlhší pochod, možno ho namazať aj do oblasti zadku a ochrániť sa tak pred nepríjemným podráždením.

Angry Beards Calm Balls

Zloženie

Vazelína, minerálny olej, C30-45 Alkyl Dimethicone, Polysorbate 80, C30-45 Olefín, Caprylic / Capric Triglyceride, extrakt z čajovníka čínskeho (Matcha), slnečnicový olej, Tokoferol, Ethyl Ferulate, extrakt chmeľu, mentol, silica z červeného pomaranča, gerániová silica, zložky silíc (Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ Krémový

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Na intímne partie

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Hmotnosť

Hmotnosť 84 g (0,08 kg)
Kód:  DEO500
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594205592016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08