Obnoviť stránku

Samsung HW-Q800D

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
598,90 €

Samsung HW-Q800D

Soundbar Q série s Dolby Atmos HW-Q800D

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Obrázky sú simulované a slúžia iba na ilustračné účely. *TV predávaná samostatne.

Wireless Dolby Atmos

Nechajte sa vtiahnuť vašim playlistom hlboko do deja. Na sledovanie objektov založený formát Dolby Atmos je bezdrôtovo integrovaný do soundbaru Samsung HW-Q800D. Technológia Dolby Atmos zariadi viacrozmerné audio na neuveriteľne pohlcujúci 3D zvuk.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Wireless Dolby Atmos vyžaduje pripojenie cez rozhranie Wi-Fi a je podporované na (vybraných) televízoroch Samsung vyrobených v rokoch 2022 až 2024. * Je vyžadovaný zdrojový obsah Dolby Atmos a DTS Virtual:X.

Priestorové 5.1.2-kanálové audio

Vďaka novým bočným a horným reproduktorom získate strhujúci 5.1.2-kanálový zvuk, ktorý budete počuť nielen všade okolo vás, ale aj priamo nad hlavou, čo vytvorí ešte silnejšie zážitky pri sledovaní filmových trhákov.

SoundBar Samsung HW-Q800D

Technológia Q-Symphony na dokonalú harmóniu televízora a soundbaru HW-Q800D

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar HW-Q800D technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru, zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Funkcia Q-Symphony je kompatibilná s vybranými televízormi Samsung. * Vyžaduje pripojenie k televízoru cez HDMI, optický kábel alebo rozhranie Wi-Fi.

Bluetooth soundbar Samsung HW-Q800D vie, kde je jeho miesto

Žiadna ozvena, žiadni susedia sťažujúci sa na otriasajúce sa steny v dôsledku hlasných basových tónov. Bluetooth soundbar Samsung HW-Q800D je vybavený dômyselnou technológiou SpaceFit Sound Pro, ktorá automaticky zaznamená rozloženie okolitého priestoru a optimalizuje zvuk tak, aby zostalo len čisté, pohlcujúce audio.

SoundBar Samsung HW-Q800D

Adaptive Sound – zvuk zladený s obsahom

Dokonale vyvážený zážitok zo sledovania športových stretnutí, obľúbenej talk show aj romantickej komédie zaistí scénická audio inteligencia, ktorá optimalizuje zvuk v reálnom čase na základe analýzy akcie a typu prehrávaného obsahu.

SoundBar Samsung HW-Q800D

Aktívne zosilnenie hlasu (AVA)

Už vám neunikne ani slovo! Zreteľné vyznenie všetkých dialógov aj v hlučnejšom okolitom prostredí zaistí funkcia aktívneho zosilnenia hlasu. Prispôsobuje sa aktuálnej úrovni hluku, takže aj v prípade, že sa hladina hluku v dome práve zvýši, zosilní sa automaticky aj váš prehrávaný obsah.

SoundBar Samsung HW-Q800D

Samsung Audio Lab

Neúnavné dlhotrvajúce testovanie v kalifornskom zvukovom laboratóriu, kde zvukoví inžinieri svetovej úrovne využívajú pokročilé akustické technológie a najmodernejšie počítačové modelovanie, prináša dokonale vyvážený zvuk, ktorý rovnomerne zaplní celú miestnosť.

Bezdrôtový soundbar prináša vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

SoundBar Samsung HW-Q800D
*Vyžaduje kompatibilný televízor, zdrojové zariadenia a špecializovaný obsah.

Streamovanie obľúbenej hudby aj ovládanie hlasom

Bezdrôtový soundbar Samsung HW-Q800D je možné ovládať aj pomocou hlasu s podporou asistentky Alexa alebo so zariadením kompatibilným s Google Assistant vďaka vstavanej funkcii Chromecast. Tú využijete aj na streamovanie zvukového obsahu. Rovnako tak je možné prehrávať audio cez AirPlay – stačí kliknúť na ikonu na vašom iPhone či iPade.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Amazon Alexa a všetky pridružené logá sú ochrannou známkou spoločnosti Amazon.com Inc alebo ďalších spoločností. * Google, Chromecast built-in, a Google Home sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. * Apple, AirPlay, iPhone, iPad a Mac sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc. registrované v USA a ďalších krajinách. * Tento soundbar Samsung podporuje AirPlay 2 a vyžaduje systém iOS 11.4 alebo novší. * Dostupnosť tejto služby sa môže líšiť v závislosti od regiónu/poskytovateľa služieb/jazyka. * Na pripojenie soundbaru k mobilnej sieti cez bezdrôtové rozhranie Wi-Fi je vyžadovaná aplikácia SmartThings.

Prepojte svoje zariadenia jednoduchým kliknutím

Na zrkadlenie zvuku z vášho smartfónu do soundbaru stačí letmé kliknutie Tap Sound. Vaše zariadenie sa prepojí a skladby plynule prepnú na prehrávanie z nového soundbaru Samsung HW-Q800D.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Funkcia Tap Sound funguje cez Bluetooth a je kompatibilná s mobilnými zariadeniami Samsung s operačným systémom Android 8.1 a vyšším.

Režim Game Mode Pro

Soundbar 5.1.2 Samsung HW-Q800D pri detekcii pripojenia konzoly k Samsung TV automaticky optimalizuje audio na gaming, a dokonca ho prispôsobí žánru detegovanému platformou Gaming Hub. Ponorte sa ešte hlbšie do svojej obľúbenej hry s priestorovým zvukom.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Optimalizácia zvuku v rámci platformy Samsung Gaming Hub sa môže v závislosti od jednotlivých regiónov a modelov TV líšiť. Herná konzola sa predáva samostatne. Kompatibilné zariadenia sa môžu líšiť.

Soundbar 5.1.2 Samsung HW-Q800D je kompatibilný s aplikáciou SmartThings

Stiahnite si do svojho mobilného telefónu aplikáciu SmartThings a prepojte všetky svoje zariadenia cez Wi-Fi sieť. Ovládajte nastavenie zvuku aj funkciu skupinového prehrávania len na pár kliknutí. SmartThings tiež umožní prístup k funkciám hlasového asistenta a streamovanie hudby, ovládajte prehrávanie hudby aj bez použitia rúk.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Vyžaduje mobilné zariadenie s OS Android 9.0 a vyšším alebo iOS 15.0 a vyšším (môže sa líšiť v závislosti od aktualizácií softvéru) s nainštalovanou aplikáciou SmartThings. * Funkcia Group Play podporuje až 5 zariadení a musí byť pripojená cez pásmo 5 GHz na rovnakej sieti WiFi. * Dostupné funkcie sa môžu líšiť v závislosti na jednotlivých regiónoch, operátoroch, sieťovom prostredí a type mobilných zariadení a môžu sa aj bez predchádzajúceho upozornenia meniť.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q800D pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako je zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov, priamo prostredníctvom vášho TV.

SoundBar Samsung HW-Q800D
*Dostupné na Samsung TV kompatibilných s rozhraniami Bluetooth či Wi-Fi.

Bezdrôtové pripojenie k TV

Synchronizujte soundbar s televízorom bez akýchkoľvek káblov. Poslúži na to sieť Wi-Fi alebo Bluetooth technológia, pripojte sa v niekoľkých krokoch a vychutnajte si všetok obsah s pohlcujúcim zvukom.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Dostupné na Samsung TV kompatibilných s rozhraniami Bluetooth či WiFi.

Viac priestoru na pohlcujúci zvuk – rozšírte svoju audio zostavu

Pridajte bezdrôtové zadné reproduktory k vášmu soundbaru a premeňte ho na výkonný systém, ktorý vás ohromí trojrozmernou zvukovou kulisou ako z modernej kinosály.

SoundBar Samsung HW-Q800D
* Súprava bezdrôtových zadných reproduktorov Samsung sa predáva samostatne. (SWA-9500S) * Set bezdrôtových zadných reproduktorov Samsung vyžaduje na pripojenie pravého a ľavého zadného reproduktora napájacie káble.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.2
Podporované kodeky AAC, FLAC, MP3

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S eARC, S hlasovým asistentom, So SmartThings
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Napájanie

Napájanie Zo siete

Rozmery soundbaru

Šírka 111,07 cm
Hĺbka 12 cm
Výška 6,04 cm

Rozmery subwoofera

Šírka 21 cm
Hĺbka 40,3 cm
Výška 40,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 18 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Kód:  WR625d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-Q800D/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18