Obnoviť stránku

Samsung HW-LS60D

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
399 €

Samsung HW-LS60D

Lifestylový bezdrôtový reproduktor Music Frame Samsung HW-LS60D

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Obrázky sú simulované a slúžia iba na ilustračné účely.

Jedinečný dizajn Samsung HW-LS60D

Samsung HW-LS60D je kombináciou všetkého, čo od soundbaru očakávate! Samozrejmosťou je pohlcujúci 3D zvuk od Dolby Atmos, žiadne káble vďaka bezdrôtovému pripojeniu a nechýba unikátne dizajnové riešenie. Samsung HW-LS60D perfektne doplní váš interiér. Potešia vás aj vymeniteľné rámy a panel Art, môžete preto vzhľad soundbaru meniť podľa nálady.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Výmenné rámy a panel Art sa predávajú samostatne. * Obrázok na zariadení Music Frame je iba ilustračný. Nie je súčasťou balenia. * Dostupné varianty sa môžu v jednotlivých krajinách líšiť. * Výmenné rámy nemusia byť v okamihu nákupu Music Frame dostupné.

Čistý a vyvážený zvuk zo všetkých uhlov

Music Frame rozptyľuje zvuk rovnomerne po celej ploche s 3-pásmovými reproduktormi. Krištáľovo čisté tóny sa dostanú do každého rohu.

SoundBar Samsung HW-LS60D

SoundBar 2.0 Samsung HW-LS60D sa prepojí so smartfónom bezdrôtovo

Moderný a elegantný vzhľad Samsung HW-LS60D nebudú narušovať žiadne káble! Hudbu pohodlne streamujete z mobilu do Music Frame cez Wi-Fi alebo Bluetooth technológiu. Vaše obľúbené pesničky si vychutnáte v tej najvyššej kvalite a navodíte doma tú správnu atmosféru.

SoundBar Samsung HW-LS60D

Pohlcujúci 3D zvuk s Dolby Atmos

Nechajte sa vtiahnuť vašim playlistom hlboko do deja. Soundbar 2.0 disponuje technológiou Dolby Atmos, ktorá zariadi viacrozmerné audio na neuveriteľne pohlcujúci 3D zvuk.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Je vyžadovaný zdrojový obsah Dolby Atmos.

Technológia Q-Symphony na dokonalú harmóniu televízie a Music Frame

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar HW-LS60D technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného Music Frame, zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Technológia Q-Symphony je kompatibilná s televízormi 2024 DU7000 a novšími modelmi a LS03D. * Vyžaduje pripojenie Wi-Fi k TV. * Technológia Q-Symphony podporuje formát Dolby Digital+ len pri spoločnom prehrávaní Samsung TV, soundbaru a Music Frame. * Túto funkciu je možné pripojiť a používať až na dvoch zariadeniach Music Frame.

Bluetooth soundbar Samsung HW-LS60D vie, kde je jeho miesto

Žiadna ozvena, žiadni susedia sťažujúci sa na otriasajúce sa steny v dôsledku hlasných basových tónov. Bluetooth soundbar Music Frame je vybavený dômyselnou technológiou SpaceFit Sound Pro, ktorá automaticky zaznamená rozloženie okolitého priestoru a optimalizuje zvuk tak, aby zostalo len čisté, pohlcujúce audio.

SoundBar Samsung HW-LS60D

Adaptive Sound – zvuk zladený s obsahom

Dokonale vyvážený zážitok zo sledovania športových stretnutí, obľúbenej talk show aj romantickej komédie zaistí scénická audio inteligencia, ktorá optimalizuje zvuk v reálnom čase na základe analýzy akcie a typu prehrávaného obsahu.

SoundBar Samsung HW-LS60D

Aktívne zosilnenie hlasu (AVA)

Už vám neunikne ani slovo! Zreteľné vyznenie všetkých dialógov aj v hlučnejšom okolitom prostredí zaistí funkcia aktívneho zosilnenia hlasu. Prispôsobuje sa aktuálnej úrovni hluku, takže aj v prípade, že sa hladina hluku v dome práve zvýši, zosilní sa automaticky aj váš prehrávaný obsah.

SoundBar Samsung HW-LS60D

Streamovanie obľúbenej hudby aj ovládanie hlasom

SoundBar na Bluetooth Samsung HW-LS60D je možné ovládať aj pomocou hlasu s podporou asistentky Alexa alebo so zariadením kompatibilným s Google Assistant vďaka vstavanej funkcii Chromecast. Tú využijete aj na streamovanie zvukového obsahu. Rovnako tak je možné prehrávať audio cez AirPlay – stačí kliknúť na ikonu na vašom iPhone či iPade.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Amazon, Alexa a všetky súvisiace logá sú ochranné známky spoločnosti Amazon.com, Inc., alebo jej pridružených spoločností.
* Google, Chromecast built-in, a Google Home sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. * Apple, AirPlay, iPhone, iPad a Mac sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc. registrované v USA a ďalších krajinách.
* Tento soundbar Samsung podporuje AirPlay 2 a vyžaduje systém iOS 11.4 alebo novší. * Dostupnosť tejto služby sa môže líšiť v závislosti od regiónu/poskytovateľa služieb/jazyka. * Na pripojenie soundbaru k mobilnej sieti cez bezdrôtové rozhranie Wi-Fi je vyžadovaná aplikácia SmartThings.

Nechajte svoju domácnosť ožiť

Užívajte si chvíle pohody a ovládajte svoju inteligentnú domácnosť jednoducho pomocou výkonného soundbaru Samsung HW-LS60D so zabudovanou technológiou SmartThings Hub. Tá zaistí bezproblémové pripojenie ku všetkým kompatibilným zariadeniam, vrátane ZigBee, ktoré následne môžete v aplikácii SmartThings podľa potreby jednoducho spúšťať a nastavovať. Skrátka všetko na maximálne pohodlie.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* USB kľúč SmartThings (VG-STDB10A) sa predáva samostatne.

Bezdrôtový soundbar Music Frame je kompatibilný s aplikáciou SmartThings

Stiahnite si do svojho mobilného telefónu aplikáciu SmartThings a prepojte všetky svoje zariadenia cez Wi-Fi sieť. Ovládajte nastavenie zvuku aj funkciu skupinového prehrávania len na pár kliknutí. SmartThings tiež umožní prístup k funkciám hlasového asistenta a streamovanie hudby, ovládajte prehrávanie hudby aj bez použitia rúk.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Vyžaduje mobilné zariadenie s operačným systémom Android 9.0 alebo vyšším a iOS 15.0 alebo vyšším (môže sa zmeniť pri aktualizácii softvéru) s nainštalovanou aplikáciou SmartThings. * Funkcia Group Play podporuje až 5 zariadení a musí byť pripojená k pásmu 5 GHz v rovnakej sieti WiFi. * Dostupné funkcie sa môžu líšiť v závislosti od regiónu, poskytovateľa služieb, sieťového prostredia alebo mobilného zariadenia a môžu sa aj bez predchádzajúceho upozornenia meniť.

Prepojte svoje zariadenia jednoduchým kliknutím

Na zrkadlenie zvuku z vášho smartfónu do Music Frame stačí letmé kliknutie Tap Sound. Vaše zariadenie sa prepojí a skladby plynule prepnú na prehrávanie z nového soundbaru Samsung HW-LS60D.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Funkcia Tap Sound funguje cez Bluetooth a je kompatibilná s mobilnými zariadeniami Samsung s operačným systémom Android 8.1 a vyšším.

Panel Art na vylepšenie dizajnu zariadenia Music Frame

Bezdrôtový soundbar Music Frame neslúži iba na prehrávanie hudby, ale aj ako moderný doplnok vášho domova. Na displej je možné vložiť vlastné umelecké diela alebo fotografie, prípadne si je možné vybrať z rôznych možností panelov Art, ktoré spoločnosť Samsung predáva.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Panel Art sa predáva samostatne. * Obrázok zobrazený na Music Frame slúži iba na ilustračné účely. Nie je súčasťou nákupu. * Dostupnosť panela Art sa líši v závislosti od regiónu. * Ak chceš kúpiť panel Art, navštív https://www.marpple.com/en/musicframe (Miesto zakúpenia je uvedené pre väčší komfort zákazníka a môže sa aj bez predchádzajúceho upozornenia líšiť).

Smart soundBar Samsung HW-LS60D s vymeniteľnými rámami

Máte čerstvo vymaľované a smart soundbar Music Frame vám teraz úplne presne nezapadá do interiéru? Nie je potrebné zúfať, zariadenie má vymeniteľné rámy, určite nájdete taký, ktorý bude vyhovovať.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Farebné rámy sa predávajú samostatne. * Dostupnosť jednotlivých variantov sa môže v závislosti od jednotlivých regiónov líšiť.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-LS60D pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie Music Frame, ako je zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov, priamo prostredníctvom vášho TV.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Kompatibilný s vybranými televízormi Samsung.

Bezdrôtové pripojenie k TV

Synchronizujte Music Frame s televízorom bez akýchkoľvek káblov. Poslúži na to sieť Wi-Fi alebo Bluetooth technológia, pripojte sa v niekoľkých krokoch a vychutnajte si všetok obsah s pohlcujúcim zvukom.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* K dispozícii na televízoroch Samsung kompatibilných s Bluetooth alebo Wi-Fi.

Samsung Audio Lab

Neúnavné dlhotrvajúce testovanie v kalifornskom zvukovom laboratóriu, kde zvukoví inžinieri svetovej úrovne využívajú pokročilé akustické technológie a najmodernejšie počítačové modelovanie, prináša dokonale vyvážený zvuk, ktorý rovnomerne zaplní celú miestnosť.

SoundBar Samsung HW-LS60D
* Obrázky sú simulované a slúžia iba na ilustračné účely. Vzhľad a špecifikácie sa môžu aj bez predchádzajúceho upozornenia líšiť. * Obrázok zobrazený na Music Frame slúži iba na ilustračné účely. Nie je súčasťou nákupu.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi

Charakteristika

Počet pásem Širokopásmové

Vlastnosti a funkcie

Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Napájanie

Napájanie Zo siete

Rozmery soundbaru

Šírka 35,3 cm
Hĺbka 14,34 cm
Výška 36,48 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 5,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR625b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HW-LS60D/EN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19