Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HyperX Cloud Flight S

4,5 7 hodnotení

HyperX Cloud Flight S

Každý správny hráč vie, že nie je dôležitá iba grafika a hrateľnosť, ale aj skvelý zvuk. Tieto herné slúchadlá majú obľúbený tvar náušníkov, zakryjú dostatočne ucho, ale aj naďalej zostávajú kompaktné. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou bezchybnej izolácie hudby vo vašich ušiach. Sú vybavené rádiofrekvenčnou technológiou na bezdrôtový prenos hudby, čo vám poskytne úplnú voľnosť pohybu. Zásluhou frekvenčného rozsahu 10 Hz až 20 000 Hz si môžete byť istí, že každá vaša obľúbená pesnička zaznie presne podľa vašich predstáv. Na slúchadlách oceníte aj užitočný mikrofón. Do výbavy, ktorú značka HyperX doplnila tomuto modelu, patrí ovládanie hlasitosti.

HyperX Cloud Flight S vás potešia dômyselným mikrofónom

Nielen hráči nájdu využitie pre solídny mikrofón. Mikrofón slúchadiel HyperX zaručí ničím nerušené spojenie s priateľmi na Skype, TeamSpeaku, alebo akomkoľvek inom fóre. Vďaka odnímateľnému riešeniu nijako neprekáža, keď ho nepoužívate. Patrí medzi mikrofóny so smerovým snímaním, veľmi dobre potláča okolitý ruch a tak sú herné slúchadlá HyperX Cloud Flight S úžasnou voľbou do hlučnejšieho prostredia plného ďalších ľudí. Impedancia použitého mikrofónu je 32 Ohm, citlivosť 99,5 dB/mW. Zvláda frekvenčný rozsah 10 Hz až 20 000 Hz.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia USB Type-A, Rádiofrekvenčné
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Herný režim, Priestorový zvuk 7.1, S ovládaním hlasitosti
Ďalšie vlastnosti Aplikácia na nastavenie slúchadiel

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 99,5 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Frekvencia do 18 000 Hz
Citlivosť -40,5 dB
Funkcie Potlačenie šumu, Odnímateľný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h

Hmotnosť

Hmotnosť 320 g

Platforma

Platforma PC, PlayStation 4, PlayStation 5
Kód:  DS992e3a
Produktové číslo:  HX-HSCFS-SG/WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02