Obnoviť stránku

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC

4,6 131 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
159,90 €

Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" SMART LED RGBIC

Užite si sledovanie filmov, hranie alebo počúvanie hudby ešte viac vďaka dynamickému inteligentnému osvetleniu Govee DeramView T2. Toto LED svetlo ponúka viac ako 16 miliónov farieb a viac ako 99 rôznych efektov, z toho 4 sú dedikované na synchronizáciu s hudbou. Smart technológia ColorMatch sníma obrazovku pomocou duálnej kamery a automaticky nastavuje osvetlenie. LAD pásik Govee DreamView T2 je možné ovládať hlasom cez Amazon Alexa, Siri alebo Google Assistant, cez aplikáciu alebo Control Box. Farebné podsvietenie opticky zväčšuje obraz a taktiež šetrí vaše oči.

Kľúčové vlastnosti LED pásika Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

  • ColorMatch technológia – inteligentná duálna kamera sníma obrazovku a automaticky prispôsobí osvetlenie za TV alebo monitorom
  • Inovatívny dizajn kamery s dvoma šošovkami zachytí farby až o 40 % lepšie
  • Smart LED osvetlenie s ovládaním cez aplikáciu Govee Home pre iOS a Android
  • Ovládanie hlasom – Siri, Google Assistant, Alexa
  • Svetlo Govee má 16 miliónov farieb a viac ako 99 režimov svetelných efektov
  • 4 hudobné režimy pre synchronizáciu svetiel s hudbou
  • Možnosť rozdeliť na viac farebných sekcií
  • Inštalácia na zadnú stranu TV
  • Inteligentné osvetlenie kompatibilné s uhlopriečkami 55 – 65 palcov
  • Vysoký výkon – 60 LED diód na meter
  • Svetelný tok 320 lm/m – celkovo 1 088 lúmenov
  • Pripojenie cez Bluetooth + WiFi 2,4
  • Dĺžka pásikov 3,4 m
  • Životnosť 50 000 hodín
  • Obsah balenia: 1× LED pásik, 1× adaptér, 1× ovládacia jednotka, 1× kamera, 3M pásky na inštaláciu a kalibračné nálepky
LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Optimálne podsvietenie s pomocou technológie ColorMatch

LED osvetlenie Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" disponuje duálnou kamerou, ktorá na základe farebnej analýzy, spočívajúcej v rozpoznaní a zachytení farieb, automaticky vyhodnotí a nastaví optimálne podsvietenie TV alebo monitora. Vďaka tomu si užijete synchronizáciu farieb bez oneskorenia, a to bez toho, aby ste potrebovali HDMI kábel. Takto je možné spárovať až 5 zariadení Govee.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Inovatívna duálna kamera

Smart LED pásik Govee DreamView T2 má kameru s dvoma šošovkami, ktoré lepšie zachytia obsah a umožnia lepšiu synchronizáciu farieb. Kameru ľahko nainštalujete na hornú časť obrazovky televízie, a to vrátane rámu nových ultratenkých TV.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Svetlo Govee DreamView T2 má inteligentný režim pre hranie hier alebo sledovanie TV

V aplikácii Govee Home je možné aktivovať inteligentný režim videa, ktorý zahŕňa režimy pre hranie hier i sledovanie filmov. Povzneste zážitky z vašich dobrodružstiev na vyššiu úroveň pomocou dynamického osvetlenia.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Jednoduchá synchronizácia až 5 Govee osvetlení

V aplikácii Govee Home na vás čaká viac ako 99 scénických a dynamických režimov na každú príležitosť. Farebnú kombináciu si môžete ľahko upraviť podľa vašich preferencií. Osvetlenie Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" disponuje zabudovaným mikrofónom umožňujúcim hladkú synchronizáciu s prehrávanou hudbou alebo atmosférickými zvukmi z vašej TV/PC počas sledovania filmov či hrania hier.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Intuitívne ovládanie cez aplikáciu Govee Home

Vďaka technológii RGBIC si môžete užiť funkciu segmentového ovládania farieb. Jednoducho si tak prispôsobíte farby jednotlivých sekcií pásika Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" podľa vašich predstáv. Farbu aj intenzitu svetla nastavíte v aplikácii Govee Home. V nej nájdete aj ďalšie funkcie ako DIY farby, časovač, režim videa, synchronizáciu s hudbou a režimom scény.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Jednoduchá inštalácia a široká kompatibilita

LED pásiky Govee sa inštalujú na zadnú stranu vašej televízie s uhlopriečkou 55 až 65 palcov. Pásiky je možné rozdeliť na viac farebných častí a rôzne kombinovať farebné vyhotovenie. Sledovanie filmov, hranie hier alebo počúvanie hudby bude s osvetlením Govee dynamickejšie a zábavnejšie. V balení sú 4 prepojené pásiky pre inštaláciu na TV alebo monitor.

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65"

Ovládajte LED pásik Govee hlasom

LED pásik Govee DreamView T2 DUAL TV 55-65" je kompatibilný s asistentmi Alexa, Google Assistant a Siri. V kamere zabudovaný WiFi modul prepája zariadenie s ovládacím boxom, vďaka čomu ľahko svetlo Govee DreamView zapnete/vypnete, upravíte farby alebo úroveň jasu z pohodlia vašej sedačky pomocou hlasových povelov. Osvetlenie je možné ovládať pomocou ovládacej jednotky Control Box alebo cez aplikáciu v smartfóne a tablete.

Parametre a špecifikácia

Materiál a štýl

Farba Čierna
Materiál Plast

Umiestnenie

Umiestnenie Na televízor

Typ a určenie

Typ svetla LED panel, Dekoračné, Za televízor
Určenie Vnútorné

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti Stmievateľnosť, Smart, Nastavenie farby svetla (RGB), Mobilná aplikácia, Diaľkové ovládanie, Samolepiace

Rozmery

Dĺžka 340 cm

Zdroj svetla

Zdroj svetla Integrovaný LED

Napätie a príkon

Vstupné napätie 12 V
Príkon 36 W

Napájanie

Napájanie Do siete
Dĺžka prívodu 1,2 m

Stupeň krytia

Energetický štítok

Životnosť 50 000 h

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dĺžka

Dĺžka 340 cm
Veľkosť kompatibilnej uhlopriečky 65 "

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  Govee22_25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  H605C311
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14