Obnoviť stránku

Baseus

Baseus
Baseus slúchadlá
Baseus China

Baseus – zamerané na používateľa

Spoločnosť Baseus sa zameriava na príslušenstvo do domácnosti, kancelárie, do auta aj na cesty. Hlavným znakom všetkých produktov je elegantné a funkčné vyhotovenie, ktoré v sebe kombinuje praktickosť, najnovšie technológie a posledné módne trendy. Obaly, nabíjačky, powerbanky, slúchadlá, dokovacie stanice alebo napríklad káble – to všetko Baseus ponúka. Celý sortiment spoločnosti je navyše vyrobený z materiálov šetrných k prírode a s dôrazom na každý, hoci najmenší detail. Baseus je špičkové príslušenstvo pre každú príležitosť.

Baseus powerbanka

Nabíjačky a power banky Baseus vsádzajú na výkon

Medzi hlavné trháky firmy Baseus patrí príslušenstvo pre inteligentné telefóny. Tešiť sa môžete na vysoko výkonné rýchlonabíjacie, bezdrôtové nabíjačky, vrátane tých do auta. S technológiou Co-Sharing potom budete môcť nabíjať až štyri zariadenia zároveň jedným káblom. Užitočnými pomocníkmi na cestách budú tiež Baseus power banky s kapacitou až 30 000 mAh. Samozrejmosťou sú aj kúsky s rýchlym, alebo dokonca bezdrôtovým nabíjaním.

Baseus alebo prémiové príslušenstvo pre mobily

Pre telefóny rôznych veľkostí môžete využiť magnetické, protišmykové multifunkčné držiaky Baseus. Tie zaistia pevné a špičkové zachytenie telefónu, či už cestujete autom, na bicykli, alebo na motorke. Nadšených fotografov potom určite nadchnú vysoko stabilné stabilizátory a selfie tyče. Firma Baseus má múdre riešenia aj pre ochranu mobilných telefónov. Perfektné bezpečie zaistia silikónové, či plastové puzdrá, tvrdené sklá alebo ochranné fólie.

Baseus príslušenstvo pre mobily
Baseus príslušenstvo pre počítač

Spoľahlivé príslušenstvo pre počítače Baseus

Pre počítače a notebooky má značka Baseus pripravené Plug and Play dokovacie stanice a huby obsahujúce konektory s pokročilým štandardom USB 3.2, HDMI výstupy alebo konektory káblového pripojenia k internetu. Dokovacie stanice sa ďalej vyznačujú kompatibilitou so systémami Windows aj MacOS a kompaktným vyhotovením vhodným na cesty. V ponuke počítačového príslušenstva Baseus nechýbajú ani chladiče či napájacie adaptéry.

Spresniť parametre
114 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14