Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

V dnešnej dobe disponuje každá moderná domácnosť hneď niekoľkými inteligentnými zariadeniami s bezdrôtovým nabíjaním. Pokiaľ máte aj vy vo svojej domácnosti zariadenie podporujúce tento typ nabíjania, mohol by sa vám páčiť nabíjací stojan Baseus, ktorý vás poteší svojím elegantným a predovšetkým funkčným dizajnom. Tento model ponúka celkový výkon nabíjania 15 W. Budete s ním schopní nabíjať iba jedno zariadenie. Na napájanie samotného stojana je využívaný kábel s konektorom typu USB-C. K veľkým výhodám tohto modelu patrí podpora rýchleho nabíjania. U nabíjacieho stojana máte zaručenú ochranu proti prepätiu. Absolútne zbytočná je aj obava z prehriatia zariadenia, keďže stojan sa sám vypne, ak hrozí zariadeniu prehrievanie. Nepotrebujete kupovať žiadny napájací kábel, keďže tento model ho má k dispozícii integrovaný. Medzi jeho ďalšie prednosti môžeme zaradiť podporu moderného spôsobu nabíjania spoločnosti Apple, ktorým je MagSafe. V balení nájdete kábel s dĺžkou 1,5 m. Hovoríme o alternatívnom príslušenstve, avšak pracuje rovnako ako to originálne. Dizajn nabíjacieho stojana dopĺňa čierna farba.

Najdôležitejšie funkcie nabíjacieho stojana Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny

  • Moderné a pohodlné nabíjanie inteligentných zariadení
  • Nabíjací stojan Baseus si vás získa svojím dizajnom a funkčnosťou
  • Môžete počítať s nabíjacím výkonom 15 W
  • Má miesto na 1 zariadenie
  • K nabíjaciemu stojanu náleží kábel s konektorom USB-C
  • Ide o alternatívne príslušenstvo
  • Vzhľad nabíjacieho stojana Baseus Simple bezdrôtový magnetický držiak (kompatibilný s Apple iPhone 12 / 13 / 14) čierny umocňuje čierna farba

Prednosti nabíjacieho stojana Baseus

Nabíjací stojan patrí k zopár možnostiam, ako nabiť zariadenie čo najpohodlnejšie. Zariadenie, ktoré podporuje bezdrôtové nabíjanie, doň jednoducho položíte a stojan všetko obstará za vás. Veľkou výhodou tohto modelu je podpora rýchlonabíjania, tým máte svoje zariadenie takmer stále pripravené na používanie. Prepäťová ochrana sa postará o to, že sa vaše zariadenie počas nabíjania nijako nepoškodí. V tomto stojane nájdete integrovaný snímač na reguláciu teploty. Pokiaľ by sa stalo, že by došlo k prehriatiu stojana či samotného zariadenia, nabíjanie sa okamžite preruší, vďaka čomu nehrozí nebezpečenstvo poškodenia. V nabíjacom stojane je integrovaný kábel na napájanie. Môžete sa spoľahnúť na podporu technológie MagSafe.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ nabíjačky Bezdrôtová, Nabíjací stojanček
Originálna/alternatívna Alternatívna

Výkon a prúd

Výkon 15 W

Vstupy a výstupy

Počet výstupov 1
Vstup nabíjacej podložky/stojančeka USB-C

Vlastnosti

Vlastnosti Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, MagSafe, Regulácia teploty, S integrovaným káblom

Kábel

Dĺžka kábla 1,5 m
Konektory kábla USB-C

Farba

Farba Čierna

Určenie

Určenie iPhone

Adaptér

Adaptér v balení Nie
Kód:  BASE200
Produktové číslo:  CCJJ000001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13