Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BANQUET AKCENT chlebník A11446

4,3 28 hodnotení
Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
17,77 €
20,90 €

BANQUET AKCENT chlebník A11446

Dobre poznáte tú situáciu, keď čerstvé chrumkavé pečivo necháte ležať niekoľko hodín na stole az nadýchaného jemného chleba stane sa skôrnatený kus pečiva neveľkej chuti. Jednoduchým riešením, ako uchovať pečivu jeho čerstvosť po celý deň, je umiestniť ho v chlebníku. Vďaka dostatočnému priestoru do neho môžete uschovať aj celý väčší bochník, prípadne ďalšie druhy pečiva. To nebude vysychať a zachová si svoju výbornú arómu.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Materiál: vysoko kvalitná nerezová oceľ
  • Typ nerezovej ocele: 201
  • Hrúbka nerezového materiálu: 0,30 mm
  • Povrchová úprava: lesk

Rozmery:
43,5 × 27,5 × 18,5 cm

Uchováva aj zdobí

Nerezový chlebník BANQUET AKCENT má vynikajúcu schopnosť uchovania čerstvého pečiva. Dvierka sú vybavené malým, preskleným okienkom, ktoré umožňuje skontrolovať množstvo a druh uskladneného pečiva bez toho aby ste museli odklápať veko. Chlebník so svojím moderným dizajnom hodí do všetkých typov kuchýň. Chlebník BANQUET AKCENT spĺňa teda nielen funkciu praktickú, ale aj estetickú.

 
 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Kov
Základňa Kov
Materiál veka Kov

Rozmery

Výška 185 mm
Dĺžka 435 mm
Hĺbka 275 mm

Farba

Farba Strieborná
Kód:  VEPCH004
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A11446
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02