Obnoviť stránku

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 499 €

Bang & Olufsen Beosound LEVEL Natural Alu


BANG & OLUFSEN BEOSOUND LEVEL
Prenosný WiFi reproduktor

Každá miestnosť. Ľubovoľná pozícia. Každý okamih. Bang & Olufsen Beosound LEVEL sa postará o prehrávanie hudby vo vašej domácnosti novými spôsobmi, a to bez toho, aby ste museli robiť kompromisy ohľadne kvality zvuku. Užite si bezchybný, špičkový zvuk v minimalistickom a prenosnom vyhotovení s výdržou batérie až 16 hodín.

VYNIKAJÚCI ZVUK
Prispôsobiteľná akustika

Výkonná zostava reproduktorov s dvomi basovými reproduktormi, zosilňovačom s nízkym skreslením a ovládačom pre adaptívne zvukové nastavenie prináša pohlcujúci zvuk v plnom rozsahu, ktorý sa prispôsobuje miestu umiestnenia reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL. Objavte dynamické basy, keď je reproduktor položený naplocho, bezkonkurenčnú čistotu, keď je vo vzpriamenej polohe alebo obklopujúce zvukovú scénu, keď ho pripevníte na stenu. Bang & Olufsen Beosound LEVEL automaticky prispôsobuje kvalitu zvuku tak, aby vyplnil akýkoľvek priestor - či už veľký, malý, zaplnený alebo úplne voľný. Výsledkom je vždy jasný a detailný zvuk.


Bang & Olufsen BeoSound LEVEL

360° ZVUK
Umiestnenie naplocho

Pri položení na zadnú stranu sa Bang & Olufsen Beosound LEVEL stane stredobodom - reproduktor automaticky rozšíri dosah zvuku tak, aby sa dostal do každého kúta v miestnosti.

Bang & Olufsen BeoSound LEVEL

BOHATÝ ROZPTÝLENÝ ZVUK
Vertikálne umiestnenie

Užite si detailný a rozptýlený zvuk, keď je Bang & Olufsen Beosound LEVEL umiestnený vo vzpriamenej polohe. Reproduktor tým otvára zvukovú scénu pre bohatý stereofónny zážitok.

Bang & Olufsen BeoSound LEVEL

ČISTÝ, POHLCUJÚCI ZVUK
Umiestnenie na stene

Voliteľný nástenný držiak s nabíjaním povýši zvuk reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL na úplne inú úroveň. Keď je reproduktor zavesený na stene, dokonale vypĺňa celú miestnosť bezchybným zvukom.


DYNAMICKÝ DIZAJN
Bang & Olufsen Beosound LEVEL je kompaktný a dokonale prenosný

Bang & Olufsen Beosound LEVEL zaujme minimalistickým dizajnom inšpirovaným Škandináviou a predstavuje jedinečnú kombináciu estetiky, praktickosti a dlhej životnosti. Integrovaná rukoväť zaisťuje jednoduché prenášanie, zatiaľ čo odolnosť proti prachu a striekajúcej vode podľa štandardu IP54 znamená, že reproduktor Bang & Olufsen Beosound LEVEL môžete s istotou umiestniť kamkoľvek. S výdržou batérie až 16 hodín tento elegantný reproduktor dokonale ozvučí akúkoľvek miestnosť, do ktorej ho umiestnite.



DOKONALÉ VYHOTOVENIE
Bang & Olufsen Beosound LEVEL je umelecké dielo

Každá súčasť reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL bola vybraná s ohľadom na dlhú životnosť. Od prémiového hliníkového rámu vyrobeného v Dánsku až po modulárny dizajn, ktorý umožňuje výmenu batérií, textilných a drevených krytov a ďalších. O nabíjanie sa stará magnetický plug, ktorý ľahko prichytíte na zadnú stranu reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL.

FLEXIBILNÁ INTERAKCIA
Inteligentné integrované ovládacie prvky

Bang & Olufsen Beosound LEVEL je vybavený diskrétnym postranným displejom s integrovaným svetelným senzorom ktorý rozpoznáva prítomnosť ruky. Stačí sa tak priblížiť k hliníkovému rámu a ovládacie prvky sa rozsvietia, v opačnom prípade sa stmavia. Čo sa týka pripojenia, tak Bang & Olufsen Beosound LEVEL umožňuje Bluetooth streamovanie či pripojenie k domácej WiFi sieti, čím získate prístup k multiroom funkciám a možnosti spárovania viacerých reproduktorov medzi sebou i využitie AirPlay či Chromecast.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Reproduktora Bang & Olufsen Beosound LEVEL

  • Tri spôsoby použitia, vrátane možnosti zavesenia na stenu
  • Bang & Olufsen BeoSound LEVEL ponúka celkom 5 reproduktorov
  • Technológia aktívneho prispôsobenie priestoru
  • Dotykové ovládanie so svetelným senzorom
  • Bang & Olufsen BeoSound LEVEL poskytne až 16 hodín prehrávania
  • Reproduktor je vyrobený z prémiových materiálov
  • Krytie IP54 - odolný voči vode i prachu
  • USB-C nabíjací kábel s magnetickým plugom


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Frekvencia do 23 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom, S USB napájaním
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie iOS, Android

Batéria

Maximálna výdrž batérie 16 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Rozmery soundbaru

Šírka 34,8 cm
Hĺbka 5,6 cm
Výška 23 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,3 kg

Určenie

Určenie K mobilu, K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  BEO026a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1200489
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04