Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone

5 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
899 €

Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone


BANG & OLUFSEN BEOSOUND EMERGE
Dokonalý kompaktný domáci reproduktor

Nádherný dizajnový bezdrôtový reproduktor Beosound EMERGE prenesie obľúbenú hudbu na miesta, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Tento reproduktor je mimoriadne elegantný a veľmi kompaktný, takže ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek – od poličky v spálni až po úzky kút v kuchyni. Aj napriek malým rozmerom vás osloví svojím jedinečným charakteristickým zvukom bez ohľadu na to, kde bude umiestnený. Zakúpte si hneď dva reproduktory Beosound EMERGE, spárujte ich a nechajte sa pohltiť ešte lepším a detailnejším zvukom. Alebo ho použite ako súčasť rodiny BeoSound Multi-Room s podporou Chromecast a Airplay.

VYNIKAJÚCI ZVUK
Prekvapivo silný zvukový zážitok

Prežite jedinečný hudobný zážitok bez toho, aby ste museli brať ohľady na to, kde je reproduktor umiestnený. Vďaka svojmu vyhotoveniu je bezkáblový reproduktor Beosound EMERGE ideálnym riešením pre stiesnené priestory, menšie izby, na kuchynskú linku alebo do pracovne a aj napriek tomu ponúka ultraširoký a 180-stupňový zvuk, ktorý vás doslova pohltí. Do ultratenkej konštrukcie sa zmestila revolučná konfigurácia meničov, ktorú vylepšili inžinieri spoločnosti Bang & Olufsen. Výnimočne malé meniče sú špeciálne usporiadané tak, aby vytvorili plnohodnotný zvukový zážitok bez ohľadu na prostredie. Štvorpalcový woofer produkuje všesmerové nízke frekvencie, zatiaľ čo kompaktný 1,45“ stredový menič a 0,6“ výškový reproduktor sú usporiadané v hornej časti pre maximálny zvukový efekt.


Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone

HLBOKÉ A SILNÉ BASY
Integrovaný basový port

Technológia integrovaného basového portu vedie nízke tóny do zadnej časti reproduktora, čo má za následok prekvapivo hlboký a bohatý zvuk.

Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone

ADAPTÍVNE PRISPÔSOBENIE MIESTNOSTI
Pre perfektný zvuk kdekoľvek

Funkcia Active Room Compensation akusticky optimalizuje zvuk reproduktora Beosound EMERGE v závislosti od miestnosti a zaručuje, aby hudba znela bezchybne.

Bang & Olufsen Beosound EMERGE Gold tone

VEĽMI TENKÝ DIZAJN
Zmestí sa úplne všade

Dizajn reproduktora Beosound EMERGE je inšpirovaný knihou a vďaka hrúbke iba 6,7 cm sa stane elegantným doplnkom každej miestnosti – či už na dobre viditeľnom mieste alebo nenápadne ukrytý na poličke.


KVALITNÉ REMESELNÉ SPRACOVANIE
Materiály najvyššej kvality

Bezdrôtový reproduktor Beosound EMERGE je vyrobený iba z prvotriednych materiálov – dubové drevo, tkaná textília spoločnosti Kvadrat a brúsený hliník. Každý jednotlivý prvok je vybraný pre svoje úžitkové vlastnosti, estetiku a zvláštne vlastnosti. Reproduktor bez kábla tak poskytuje nielen vizuálny a zvukový zážitok, ale je aj na dotyk veľmi príjemný. Beosound EMERGE čerpá inšpiráciu z kultivovaných a harmonických vnútorných priestorov a jeho výsledný dizajn je prejavom dokonalej rovnováhy medzi eleganciou a prírodnou krásou.



INTUITÍVNE A OČARUJÚCE
Elegantné používateľské rozhranie

Ovládacie prvky sú intuitívne integrované do hornej časti reproduktora Beosound EMERGE a navrhnuté tak, aby boli ľahko prístupné, nech už bude reproduktor kdekoľvek. Mäkkými dotykovými tlačidlami získate bezproblémový prístup k obľúbeným rozhlasovým staniciam, budete môcť vyhľadávať na Googli alebo streamovať cez Spotify a upravovať hlasitosť jedinečným krúživým pohybom, ktorý je sám o sebe príjemným zážitkom.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
reproduktora Bang & Olufsen Beosound EMERGE

  • Ponúka bezdrôtový zvuk pre akúkoľvek miestnosť
  • Ideálny pre menšie priestory – zmestí sa úplne všade
  • Najtenší reproduktor s plným rozsahom na trhu
  • Revolučná konfigurácia meničov pre čistý ultraširoký zvuk
  • Prepracovaný dizajn a vysokokvalitné, na dotyk príjemné materiály
  • Možnosť spárovať s ďalším reproduktorom Beosound EMERGE
  • Streamovacie služby: AirPlay 2, Chromecast a Spotify Connect
  • Wifi + Bluetooth 5.0

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, LAN (RJ-45)
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Počet pásem 3-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Streamovacie služby Spotify
Ovládanie Displej, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 6,7 cm
Hĺbka 16,5 cm
Výška 25,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 1,3 kg

Určenie

Určenie K mobilu, K TV

Farba

Farba Zlatá
Kód:  BEO025p1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1273701
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01