Obnoviť stránku

Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bang & Olufsen BeoSound Edge Bronze Tone

BeoSound Edge Bronze Tone
Prepracovaný minimalistický dizajnový objekt

Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge dokáže prehrať úžasné hĺbky a jemné vysoké tóny, ktoré nadchnú každého hudobného fanúšika. To všetko bez akejkoľvek potreby jediného kábla! Všetko v pokoji zariadia moderné technológie WiFi a Bluetooth, dovoľujúce prehrávať skladby z adekvátne vybaveného telefónu a iných zdrojov. Výkon s hodnotou 400 W garantuje perfektné ozvučenie akejkoľvek párty. Balenie obsahuje taktiež diaľkové ovládanie, ktoré umožní jednoduché ovládanie bezdrôtového reproduktora Bang & Olufsen BeoSound Edge. Doprajete si maximálne pohodlie a skutočnú kvalitu pri počúvaní vašej obľúbenej hudby.

DIZAJN
Nadčasový kruhový dizajn prenosného reproduktora BeoSound Edge Bronze Tone

Bang & Olufsen BeoSound Edge je reproduktor s minimalistickým dizajnom. Hlasitosť prenosného reproduktora BeoSound Edge sa ovláda zatlačením z oboch smerov od ťažiska.

AKTÍVNY BASOVÝ PORT
Repro BeoSound Edge sa postará o pohodlný a naozaj hlasitý posluch

Repro Bang & Olufsen BeoSound Edge poskytuje silný a presný zážitok. Aktívny port prehráva dokonalé a silné basy pri vysokých hlasitostiach a udržuje presné basy aj pri nižších úrovniach hlasitosti.

SMEROVÁ KONTROLA ZVUKU
Hudba pre každého

So smerovým ovládaním zvuku umožňuje Bluetooth reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge používateľovi definovať smer, ktorým má zvuk vyžarovať. Miestnosť možno tak napríklad rozdeliť na aktívnu a pasívnu oblasť počúvania. Alternatívne si môžete zvoliť 360° zvuk, ktorý vychádza z oboch strán repráka Bang & Olufsen BeoSound Edge a zaplní celú miestnosť.

OVLÁDANIE WiFi REPRODUKTORA Bang & Olufsen BeoSound Edge
Integrovaný senzor priblíženia

Skrytý ovládací panel sa zakaždým odkryje, keď sa priblížite k WiFi reproduktoru Bang & Olufsen BeoSound Edge – takže ovládacie prvky možno vidieť iba v prípade potreby. Keď sa od Bang & Olufsen BeoSound Edge vzdialite, ovládacie prvky sa opäť stlmia a zostane viditeľný iba kvalitne spracovaný hliníkový povrch.

MULTIROOM
Prepojenie domácich reproduktorov

Pripojte reproduktor Bang & Olufsen BeoSound Edge cez WiFi a vytvorte tak systém prehrávania hudby v každej miestnosti vášho domu. Multiroom reproduktor funguje so všetkými hudobnými službami a spojí sa dokonca aj s inými značkami reproduktorov.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Oranžová

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Multiroom, AirPlay, Chromecast

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom
Ovládanie Diaľkový ovládač, iOS, Android

Rozmery soundbaru

Šírka 50,2 cm
Hĺbka 13 cm
Výška 50,2 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 13 kg

Určenie

Určenie K TV
Kód:  BEO025a1
Produktové číslo:  1666135
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18